JOBBIG DAG

God morgon
Känner inte alls för att skriva ett inlägg men jag antar att det behövs eftersom ni lär undra vad som menas med det förra inlägget. Igår så följde jag och Tea med ut på Marite, hade jätte rolig kväll där, men sen hände sådant som inte får hända, missuppfattningar ja det var massa bråk. Men jag tror att det börjar ordna sig nu.
Hittade lite bilder som fanns på flukta.se. Tack för kvällen.


Tea och Petter :)


Jag och Nikklas

Kram Charlotte

Fyfan..

Dra åt helvete med allt asså..
Ring mig inte
Kontakta mig inte helt enkelt, vill bara dra nu asså.
Hatar allt så ingen mening.


SHOPPING

Jag är hemma!
Har haft en toppen dag på stan och gymmet, var sååå skönt att träna idag.
Jag har verkligen fyndat måste jag säga när det gäller shoppingen :)
Nu så sitter jag och väntar på Tea ska ringa så vi kan ses en sväng ikväll :) eftersom min pojkvän verka ska klippa gräset hela kvällen ;)
Bilder sen idag









Ha en mysig kväll :)
Kram Charlotte


EN DAG PÅ STAN

Heeej bloggen!
Jag sitter och njuter till Lars Winnerbäck och väntar på att min älskade vän ska komma in till staden.
Har haft en mysig morgon tillsammans med min pojkvän. Hans mamma kom även hit och kollade på lägenheten :)
Idag blir det bra stan, gymma och sola :) så jag åkerkommer med blider och ett inlägg senare ikväll. 
Tråkigt att vädret suger idag.

 
Ha en trevlig dag.
Kram Charlotte


KVÄLLSMYS

Godkväll bloggare!
Just nu väntar jag på att min pojkvän ska komma hit, Johanna åker hem till Oviken ikväll så det blir bara jag och Nikklas ;) Har varit i väg och handlat en sväng men inte hunnit äta middag än, ska göra det snart så fort jag har bloggat klart. I morgon blir det en dag på stan, måste hitta någon bikini och om jag har tur så ska jag beställa löshår, det är verkligen kris nu! Klippning skulle jag nog få av mamma och hår av pappa. Ska pröva på clips denna gång, hoppas att det funkar bra eftersom jag kommer klippa mig i en kort frisyr ;) Inte så kort som ni tänker nu, men ganska kort så jag får bort de som är slitet, men jag kommer ju endå ha clips i eftersom det är långt hår jag vill ha :)


Myskläderna på! Ha en trevlig kväll.
Kram Charlotte


En vecka kvar!

Godmorgon bloggen
Har inte orkat kliva upp så jag ligger i sängen tillsammans med Johanna. Vi har kollat på När lammen tystnar idag och ätit lite. Ska snart ut på en powerwalk tillsammans med Johanna, måste komma lite i form tills man ska till Turkiet ;)
I kväll kanske jag och min pojkvän ska ut och äta, vi har inte riktigt bestämt oss.
Det är bara en vecka kvar till Yran, jag kan inte tro det jag längtar något så fruktansvärt! Detta ska bli en bra Yra, med mycket fest och galenheter! Kommer även att bo hos Tea hela Yran för att det är så vi gör, våran tradition :)


Yran 08


Men nu måste jag kila i väg så vi hinner göra något idag! :)
Kram Charlotte


PARTY

Oh, vild kväll igår måste jag säga. Började ju så klart med för fest hemma hos mig, :P Sen så drog vi till Lovisa en sväng och helt plötsligt satt vi och åkte limousine till Svenstavik. hahaha tack för en helt kul kväll med mitt underbara tjej gäng :)






































LIMON!




























Tack för en underbar kväll måste jag säga igen!
Jag älskar er tjejer!
Kram Charlotte


Turkiet

Godkväll bloggen.
Ligger i sängen nu i Oviken och kollar på bilder, åh jag är så glad att resan är bokad så jag äntligen kan ta mig utomlans! Detta har jag velat göra så länge. Det är ju snart vi ska åka, den 14, aah jag är så galet glad!
Jag och Sofia kommer ju aldrig sluta prata om denna resa på skolan, haha.

Idag har jag och Johanna städat hela huset åt pappa, måste säga att det har tagit tid. Strort hus har vi.
Men nu är det äntligen fixat! Ska åka in till stan i morgon för att jag måste hämta mina 4000 i stan som ska ges till Julia för att på fredag ska resan vara betald!
Men nu måste jag lägga mig, börjar bli trött och vill vara utvilad eftersom när jag åker in till stan i morgon så följer Nikklas med mig :)
Sov så gott.
Kram Charlotte

:D

Idag beställde jag Malin Julia Sofia och Robin resa till Alanya i Turkiet!
Jag är såååå pepp! Min första resa utomlans! ;)

Jag åker den 14-21 :)


Outfit!

Untitled

TAR DEN LÅNGA VÄNGEN HEM

Godkväll.
Nu har vi kommat klart på Walk the line. Mycket bra film och braaa musik!
Vet inte riktigt om man ska gå och lägga sig nu, Ska upp tidigt i morgon och hjälpa pappa städa huset och blir nog en sväng på Dollar store!
Men sov så gott! :)
Kram Charlotte

Dagen efter

Har inte riktigt lust till att blogga nu när det är sommarlov. Jag vill bara vara ute och göra saker!
Igår på Barbados var riktigt kul kväll, kom hem klockan sex på morgonen. Det som inte var helt kul var ju att en "gubbe" pajade mina skor, men det ska han få betala!
Blev inte så mycket bilder sen igår, men en blev det på mig och sångaren i Barbados :P



Jag och två tjejer till fick armband av han.



Nu blir det Walk the Line.
Ha en trevlig kväll.
Kram Charlotte

Barbados!

Hej!
Just nu sitter jag i Oviken med Julia och Johanna, vi är hemma hos henne och väntar på att drickat som komma så vi kan dra oss ner till Barbados och ta oss en dans ;) Jag har det jätte trevligt i Oviken, känns skönt att vara hemma. I morgon blir det en mys kväll med Malin, eller en "grov skrattkväll" ;)
Men ha en trevlig kväll så hörs vi i morgon igen! Syns på daaans!

Kram Charlotte

Utkast: Godkväll Jag ...

Godkväll
Jag har inte bloggar idag för att jag klev upp ur sängen vid 7 tiden :P
Kvällen igår var vild, det skulle bara vara en mys kväll med go mat, bio och film på kvällen, men det spårade ;)
Men jag hade trevligt, fick mig många roligt skratt! :) Bilder sen igår.






























Tack för en trevlig kväll :)
Kram Charlotte


...

Nu slår klockan 07:03 och jag har inte lagt mig än.
Harry Potter var jätte bra och planksteken vad jätte god tillsammans med Lovisa och Johanna. Sen blev det utgång och slutade med efter fest hemma hos mig. Så nu har alla dragit och jag funderar på att tvätta av mig och sova för att jag börjar bli trött och mår illa. Min lägenhet är åt helvete också.
Godnatt

KISSE

Sitter och tänker hur underbart det kommer bli med en liten kattunge i min lägenhet, undra om det är en kille eller tjej. Vad än det är så är hon/han helt underbart vacker, även fast "den" var helt nyfödd.
Pust, sitter i Östersund som är helt dött, vänner är på Robinson, Johanna är i Oviken, Sofia är nog i brunflo. Vart är alla andra? Ikväll blir det inte mycket, eller i natt kanske jag ska säga. Sitter och lyssnar på Säkert som påminner mig mycket om min och Teas förra sommar.
Nikklas är här så vi ska väl dra på en film, lägga oss i sängen och mysa lite.
I morgon blir det bio! Ska kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen med Lovisa och Johanna.


Tänk att ha en sådan go liten i famnen :)

Sov gott 
Kram Charlotte

TOMTA

Bilder ;)


Fixad för kvällen. Klänningen som jag fick av min pojkvän från Nelly.com


Johanna och jag.






Erika och Mor


Patrik


Jag och Per


Jag och Johanna


Johanna, Karolin, Jessica och Ida

Ha en trevlig kväll.
Kram Charlotte


Hemma igen!

Heej!
Jag har haft det jätte trevligt i Klövsjö Tomta var skit kul! Har inte kunnat blogga eftersom det finns ingen data där än.
Det var idag jag kom hem för att jag sket i Robinson, ville vara lite med Mor. Fick ändå höra av Julia nu att det sög där så hon hade åkt hem. Glad att jag inte åkte ;) haha. De var tydligen as äcklig mat och de sov ca 30 minuter.
Så jag sitter istan nu, har varit med Mor och Per hela dagen. På vägen in till stan så åkte vi förbi Oviken, och Mami har fått kattungar! åååh det är så fina. En av dem var helvit så den ska jag ha här i stan när den har blivit stor! :)
Handlat lite har jag gjort idag också och så fixade Per mina nattlampor och min säng ;) Blir till att köpa en ny säng framöver! Men nu ska jag kolla på My BFF och äta jordgubbar ;)

Hade bra.
Kram Charlotte

FREDAGSMYS

Godmorgon kan man ju säga eftersom jag sitter med min sovtröja än. Har inte orkat gjort så mycket sen Sofia åkte. Har bara varit ner på ÖB och köpt ansiktsmask för 10 kr till mig och Nikklas ;) vi ska ha lite myskväll nu innan jag åker till Klövsjö och Robinson börjar.
Satt nu och kollade runt lite och hittade en blogg där det stog att pojken som hade anklagat Michael Jackson för sexuella övergrepp erkänner nu att han ljugit! Pojken hade antagligen haft ett löfte till en gammal vän att när Michael dog så skulle han berätta sannigen. Ja stackars Michael säger jag. Hittade också en video som bloggaren hade lagt upp där det var typ en skugga av Michael som de tror. Vågar inte kolla, ska göra det när Nikklas kommer hit ;). Vet inte om jag kanske är lite sen med information menmen :)

Jag är så trött idag, sovit lite kanske, Sofia och jag somnade ju inte förens klockan slog fem. Men tack för trevligt sällskap måste jag säga, detta hade jag saknat! :)
Men nu ska jag kanske börja städa och fixa innan min pojkvän kommer och hoppas på fint väder!
NU BLIR DET DAX FÖR FREDAGSMYS!



Kram Charlotte

Nattinlägg

Sofia och jag har spelat The sims hela kvällen/natten. Jag gillar spelet faktiskt kul att kunna bygga ett hus hur man vill. Kanske skulle ha gått bygg då, haha.
Ja inte omvårdnad på pc i Östersund i alla fall, eller jo på sätt och vis, jag vill ju bli ambulans sjukvårdare men jag vill inte hålla på att hjälpa gamla människor utan sjukvård, antar att det blir bättre nu när jag börjar tvåan då vi kommer få vara på sjukhus. Kommer bli spännande eftersom vi kommer få vara med på oprationer och kanske få se när någon föder ett barn. Men det kommer ändå vara praktik med gamla människor, pust.. Inget för min del, tycker att det är fruktansvärt för att jag tycker att de är synd om dem, de har inte speciellt mycket att göra på dagarna, speicellt när det är vinter, då är det bara att sitta, kanske kolla på tv. De har flyttat att man kan inte välja ex räddningstjänst som jag vill nu välja förens i trean. Det är inte ens säkert man kommer in heller eftersom de börjar med att kolla betygen och så vidare. Men jag får hoppas, annars är tre år bortkastade som jag känner nu. Men vi får se helt enkelt. Man kan ju ångra sig med tiden. Fast jag har viljat detta sen jag gick i sjuan.

Jag måste också berätta att jag hade besöksrekord! :)
Nu börjar jag bli riktigt trött faktiskt men sov så gott läsare.
Kramar Charlotte


Sofia hälsar på!

Godkväll kära vänner!
Jag ligger i inte och sover, inte ens i sängen ligger jag för att Sofia är här så vi har en hel kväll, vi har kollat på film
Black christmas, har sätt den förr och den är inte så mysig faktiskt :P haha, jag och Sofia kröp på varandra i soffan och jag satt på Sofia när vattenflaskan for i golvet så det blev ett högt skrik, så mina grannar borde vaknat, ops!
Stannar i stan en natt till, åker till Klövsjö på Lördag i stället för att jag och NIkklas ska få umgås mera!

hahahahah, oj detta blev fel, men jag tror att ni förstod vad jag menade!
Men ha en trevlig kväll/natt, skriver i morgon igen.
Kram Charlotte!


Spelar det någon roll?

Sitter och väntar att jag ska få Ps. I love you av Sofia, skickar genom msn så det lär ju ta en jävla tid.
Känner att jag behöver den filmen, min absoluta favorit film.
Sitter och lyssnar på låter Bon iver- re:stacks, älskar låten, tack Lovisa ;) Så nu sitter jag och tänker på vad jag ska skriva och vad jag inte ska skriva i min blogg, eftersom det är en del som läser min blogg, även min pappa, så allt är inte lämpligt.
Men jag funderar starkt på att fixa ihop lite pengar och sticka nu, jag behöver komma i från, umgås med en nära vän eller en pojkvän. Orkar orkar verkligen inte med Robinson nu. Ja och det var Martina som frågade om Robinson, det är typ för 6-9or som bara får vara med men det är dragonen har fixat. Vi fick vara med för att Evelina jobbar där. Fem dagar i hara, tävlingar, lever bara på ris, bor i ett tält, får klara sig själv helt enkelt. Man är två stycken lag som tävlar mot varandra. Om man vinner så vinner man halva yran biljetten, asså 500 kr. Rätt nice om mitt lag vinner.
Flygcertet kommer inte bli förens nästa sommar :( det suger så hårt.. men det kostar en hel del så man måste tänka pengar! Men jag får hoppas att Henrik ringer mig snart och frågar om jag vill med och flyga ändå, jag kan ju även fast jag inte har cert :)
En annan sak som jag har tänkt mig också är att göra lumpen, jag är skit sugen. För att jag tror om man gör lumpen så blir man en annan människa efter, man blir mera självständig, som jag skulle behöva. Mera mogen. Jag tror att lumpen är något för mig. Egentligen för alla killar, jag tycker att alla killar borde göra lumpen, det borde vara tvång på det, om de inte har något stort fel, t.ex. skador. Jag vet inte om jag kommer kunna klara för mina rygg och nackbesvär, men de kan ju inte se något fel på min rygg så det kanske bara är bra för min rygg att "bli tränad".
Nä, Lumpen Here i come! ;)

Ska lägga ut en underbar trailer på Ps. I love you, rätt dålig kvalite menmen.



Sov så gott.
Kram Charlotte

Badskum

Godkväll!
Det gick lika fort att komma hem igen. Så nu sitter jag i stan och kollar på tv och kollar lite bloggar.
Hoppas på att min pojkvän kommer hit i kväll så jag kan få umgås och prata ut lite. Det har ju som sagt hänt en
hel del just nu och jag flydde från de. ^^ Men på Fredag drar jag till Mor så jag kan åka på lite festligheter som livlar upp mig. ;) Men nu tror jag att jag ska sätta på bra musik i lägenheten och ta en härlig bad det behöver jag ibland.



Ha en trevlig kväll som jag alltid säger ;)
Kram Charlotte

Orolig i magen

Klockan verkligen bara sticker iväg på sommarlovet känns som, jag bara sover hela dagarna och är uppe någon timma på natten.. Jag är i alla fall i Oviken nu, kändes skönt när jag just kom, men nu vet jag inte riktigt. Att är jätte struligt med familjen. Men jag antar att det ordnar sig alltid, så jag får se framåt! Jag vil ha bättre tider, jag verkligen vätar nu.
Skulle kännas bättre om min syrra var hemma, eftersom jag och Johanna har gjort en överraskning ;)
Jag behöver:
Resa till Stockholm och Turkiet
Grönalund med Johanna
Semester i dalarna
Ta hem hästarna
Vara mera med min pojkvän
Shoppa
Mysiga kvällar med vänner.
Jag vill ha min bästa sommar i år!

Men ni får sova så gott så hörs vi här i morgon igen.



Bye, Charlotte


Twilight

Vaknade med ett glatt humör men blev helt plötsligt less och vill bara somna om.
Pappa hämtar mig och Johanna på eftermiddagen, så snart åker jag! Bye Östersund för ett tag, syns på Söndag en snabbis för sen blire Robinsson! :) Jag hoppas till tusen att alla tjejerna hamnar i ett lag, men jag antar att det inte blir så.
Jag och Johanna låg vaken och kollade på twilight till klockan halv tre igår, jag älskar filmen, och hur snygg är inte Robert Pattinson ;) hihi.
Men nu måste jag äta något är såå hungrig! Ska lägga upp en bild på Pattinson så ni får dregla lite ;)



Ha en trevlig dag
Kram Charlotte

Godnatt

Någon pojkvän kom inte för att han valde att spela poker.
Sov så gott läsare :)
Kram Charlotte


BAD DAYS

Godkväll bloggen.
Just nu ligger jag i min säng och väntar på att min baby ska komma, saknar han extra mycket ikväll. Lyckades så klart inte att ta oss till Oviken idag, jag och Johanna alltså. Så vi hoppas i morgon!Gick ner på Willys och köpte lite potatisbullar och mackor så vi klarar oss tills i morgon. Idag har jag verkligen inte gjort någonting funderat på hur jag och Johanna ska hitta jobb, är verkligenett måste nu! Vill ha pengar så jag kan shoppa och ut och resa i sommar, hoppas att det blir Turkiet, verkarbli tveksamt :( Men då tänker jag åka med någon annan, för att det är dax nu, jag fyller snart 18 år och aldrig varitutomlans, men men det kommer väl den dagen också. Känner mig rätt less i kväll vill bara vara med Nikklas och pratar ut! Skulle behöva det nu, bara han ringer snart.



Ha en trevlig kväll.
Kram Charlotte


Måndag igen

God morgon, vaknade för ett tag sen, har bara hunnit ätit frukost av det som fanns kvar.
Slut på maten hemma så jag föksöker ta mig hem till Oviken idag i stället.
Skulle ut och äta med mina tjejer idag men jag vet inte när jag ska hem och sov när Evelina ringde.
Så det få bli en annan gång för min del.
Om jag tar mig hem idag så börjar jag och Johanna att fixa hage i morgon till hästarna som ska komma hem,
hihi jag längtar! 
Nu ska jag lägga mig och kolla på en film tills jag vet hur det blir med skjutsen ;)


Emelie rider på Carmen


Johanna rider på Phoenix

Ha en trevlig dag.
Kram Charlotte

Summer

summer

Wonderful day!

God morgon!
Idag är det tråkig dag, för att de är tvätt dag!
Få se om vi drar oss till Oviken, vet inte riktigt hur det blir. Känner att jag måste börja med hagen nu
så vi kan ta hem hästarna :) Så det blir göra i Oviken. Till helgen åker jag till Klövsjö på Tomta och nästa vecka är det Robinsson! Jag är nervööös! haha. Hoppas att det bli bra lag bara.

Men nu måste jag springa ner och hänga tvätten.
Ha en trevlig dag, var ute i solen!
Kram Charlotte


Dresses

betsey johnson


Party!













Tack för en trevlig kväll!
Kram Charlotte

Gårdagen

God morgon.
Hann aldrig skriva något igår för att det blev så sent.
Jag och Johanna hade en shopping dag tillsammans igen, hittade mycket fina saker! :)
Senare på kvällen stack vi iväg och spelade Volley boll tillsammans med Stefan och Jim.
Ikväll kanske det blir utgång. Vi får seee, annan spenderar jag min kväll med min  pojkvän. :)

Det ska bli dåligt väder kommade dagar.. :(

Bilder sen shoppingen ;)











Går inte vända bilden!

Ha en bra dag.
Kram Charlotte

God morgon!

Nu jag har just vaknat och jag är gladare än vanligt.
I natt drömde jag om att jag fög igen, åh :) Skulle inte tacka nej till en dag till med flygning
för att det är heeelt underbart! hihi.

Idag så kommer Mor in till stan och då måste jag ju träffa henne lite, sen ska jag och Johanna till Lillänge och
IXO house kanske stan en sväng.
Ha en härligt dag för det ska jag ha!

Kram Charlotte

FLYGDAG!

JAG HAR HAFT VÄRLDENS BÄSTA DAG!
Det är helt underbart att flyga!
Jag har fått en massa beröm att jag är skit duktig på att flyga och jag älskar det!
Asså det är så fruktansvärt roligt! Jag flög själv jätte mycket, nästan hela tiden och gjorde
en landning själv :) Jag är stolt över mig själv. Bästa dagen på länge.
Nu måste jag bara fixa 12 000 kr så jag kan få ta detta segelcert.

BILDER!


Fallskärmen på! :)


Lyssnar på Henrik ;)


Jag i planet. Dax att flyga! :)


Fixar oss för start!


Jag och Henrik blir uppdragna av ett annat plan.


Landning :)


Segelplanet


Jag, Henrik och segelplanet :)


Plantet som bogserar segelplanet :)

Ha en trevlig kväll :)
Kram Charlotte

RSS 2.0