Plugg igen

Sitter och kollar på One tree hill. Man kan verkligen inte sluta kolla när man väl har börjat, det är så bra. Skoldagen gick bra har fått en läxa redan, min riktiga skoldag, det är inte så kul faktiskt. Men jag har lovat mig själv att verkligen plugga så det är bara att göra det.
Ikväll så var Sofia här, vi prövade min vattenpipa, det var mycket bra tycker jag :) Men nu har hon åkt hem så jag ska bara kolla på One tree hill och sova, en jobbig skoldag i morgon har jag att se fram imot.
Så sov så gott.



Kram Charlotte


Stan igen

Nu är jag hemma i stan igen :) Jag och min bror for från Klövsjö runt ett tror jag.
Vi var in på Dollarstore en sväng och handlade lite saker, sen for vi till Oviken. Åh min kattunge har blivit så stor, den är verkligen helt underbart fin. Jag är helt kär i "den", jag vet inte om det är en tjej eller kille :P har inte kollat det. Träffade pappa också, det var skönt att träffas för nu var det ett tag sen. Men nu hinner jag inte skriva mera, jag och Nikklas ska kolla på One tree hill och så ska han få lite massage :)
Men sov så gott så hörs vi här i morgon igen.
Kram Charlotte

Lördag

Godmorgon på er
Har inte sovit alls så mycket i natt har mest varit orolig.
Jag ser att det inte är fint väder alls idag så jag kommer nog hålla mig inne eftersom jag inte är frisk än.
Ikväll var jag bjuden på fest men jag skippat nog det vill bli frisk i stället.
Men nu väntar frukosten.
Kram på er!

Nya jag

Hej på er!
Jag har inte skrivit på några dagar för att jag har varit sjuk och har helt enkelt inte orkar satt på min data. Men nu är jag igång igen :) Just nu bifinner jag mig hos min mor. Min mormor och hennes man kom hit så jag ville så klart komma hit och träffa dem :) Jag har inte varit på skolan på två dar nu för att jag har en sådan jobbig hosta och är slemmig i halsen och så kul är det inte att sitta i klassrummet då. Jag blir här hela helgen faktiskt, känns faktiskt skönt att vila ut sig lite så man är pigg tills skolan för på måndag börjar skolan väldigt serisör för mig. Jag har bestämt mig för att verkligen plugga detta år. Jag vill få jätte bra betyg så jag kommer in på räddning.
Det har hänt lite som jag inte tror att jag har berättat eller visat nu på sista tiden, jag har klippt mig rätt kort och kläderna som jag beställde har jag ju faktiskt inte bild på. Men det kommer säkert någon dagens outfit snart så ni får se :)
Här är en bild på mig i kort hår så jag ser ut nu :) Min kära Moster har också slingat håret, tack för det :)



Skriv gärna en rad om vad ni tycker om det ;)
Jag känner mig inte riktigt van än.
Men nu ska jag läsa lite bloggar och vänta tills min underbara pojkvän ringer :)
Sov gott.
Kram Charlotte


Härlig dag

Hej människor!
Idag har jag varit uppe med tuppen, jag har kollat på film, tagit en promenad med Mor min :) Nu ska vi sätta oss ute och äta glass tillsammans, prata lite om lägenheten hur vi ska fixa om den lite :)
Jag har beställt lite kläder också idag från gina, känner att jag vill ha lite nytt nu tills skolan börjar. :)
Men nu måste jag springa ut så mamma inte blir ensam.
Kram på er!

Godkväll

Hej alla fina vänner
Jag har just målat mina nalgar och ligger och väntar på att Mor jag och Pär ska åka ut med bilen och kolla lite :) Kollade just runt lite på facebook, åh det är så många som heter första skoladagen på gymnasitet i morgon. Jag kom ihåg när det var kvällen innan, jag var så piggig, kunde inte sova på hela natten, hihi. Men det var kul när man väl var där. Men inte många timmar sömn blev de, de tror jag inte att de blir för många inatt. Skönt att jag börjar i skolan på Onsdag :) Ikväll ska jag beställa lite kläder från internet, jag har inga pengar, men jag ska låna lite. Måste ha nya kläder till skolan det är faktiskt ett måste, speciellt för mig ;) Men nu ska jag mysa lite med min Mor :) 



 
Ha en fin kväll.
Kram på er. / Charlotte

oooh

Besöksrekord igår ;)


Fest sugen!

God morgon!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik sen vi var i Turkiet, jag vill bara ställa mig på bordet och börja dansa när jag hör Pitbull- Iknow you wont me. Sååå Turkiet för oss letar efter de andra låtarna som vi lyssade på när vi var där. Så ni ska få veta lite härlig musik som ni ska spela för mig på fest! ;)
Jag är uppe rätt tidigt i dag för att jag vaknade upp och var sugen på pannkaka :P Konsigt, Mor min ska snart steka.
Idag ska jag bara vila, försöka lite frisk till skolan börjar, asså vi börjar skolan på Onsdag, det kan inte vara sant! Jag känner mig inte redo än, jag vill ha mera mera sommarlov. Har jag ju haft en sådant bra sommar hänt mycket roliga saker. :) Men nu ska jag chilla. Hade så bra. Skiver mera idag. Njuuut av låten ;)



Kram Charlotte

TURKIET!


På flyget på väg till Turkiet :)


Flyget :)


Frukost!








1 liter vodka för 165 kr, I LIKE!


Vid polen på hotellet!


PARTYYY!


hehe


Hallu, i am a fucking gay






Muuumms, pina colada


PARTY!


ROBIN HOOD, as skönt party ställe där de var fyra våningar. LÄNGTAR TILLBAKA!


Dansa på baren gjorde vi varje kväll, så kul!


Dansa dansa mandelmassa!


Såå många free shots varje kväll!


Vi var ut på en härlig båttur!








Det var en sådan båt som vi åkte som ni ser på bilden.


Badade massor från båten, så läskigt.




Tror att jag och Julia var omtyckta, vi fick fina svanar med blommor på :)


Det var så härligt att bada i havet!
















The doors tror jag :P













Tack för en underbar resa, jag vill verkligen bara tillbaka. Jag har verkligen haft sååå roligt. Så mycket fest och träffat så mycket folk! Ta mig tillbakaa! Men jag kommer snart tillbaka. Nu ska jag vila upp mig så jag orkar.
Ha en trevlig kväll.
Kram Charlotte














HEMMA!

JAG HAR KOMMIT HEEEM!
Känns både kul och tråkigt. Jag har ju haft en underbar tid där borta i Turkiet. Har jag en massa bilder som jag ska lägga upp men jag har blivit sjuk så jag har inte så mycker ork för det just nu. Jag är i alla fall hos mamma i klävsjö.

Skriver mera i kväll om jag är pigg.
Kram Charlotte

ÄNTLIGEN!

Nuu är det äntligen färdigt med all packning! Jag har packat om två gånger för att det har varit för mycket saker, men nu äntligen har jag fått ner allt i min fina rosa resväska! :) hihi. Jag kan ju berätta att det känns inte riktigt än att jag ska åka ;) Hoppas jag inte vaknar inatt och känner det bara :P Imorgon ska jag klippa mig och sen växla in pengar. Sen hem och ta det lungt och kolla så jag har med mig allt! Skulle vara så jädra typiskt mig att glömma passet hemma eller något. :P

Johanna har åkt från mig nu. PUST. Kommer sakna dig Johanna för denna sommar har vi umgåtts så mycket och det är svårt att vara utan dig. Du är min andra halva! Tycker att ni ska läsa hennes blogg. http://lifeofjohanna.blogg.se/  Om ni gillar mode så är det ett MÅSTE att lägga till den, för att den är skit bra faktiskt!

Får se om jag hinner slänga in ett inlägg i morgon, annars är det hejdå nu då! Jag kommer tillbaka om en vecka och då är det bara att börja läsa min blogg igen! Jag kanske kommer in på ett internet cafe och skriver till er, det vet man aldrig ;)
Men ha det så bra! :)
Kram Charlotte


PIRRIIIG!

Jag sitter och kollar på ett program på 4an, herregud de har 8 stycken barn! Något sådant blir det inte för min del i alla fall. Skulle vara helt slut, för det blir man av att bara se programmet.
Jag har pratat med Malin för bara ett litet tag sen, vi planerade resan lite, vad man ska ha i handväskan och så.
Nu längtar jag verkligen! :D hihih. Jag ska bli bruuun! Sola varje dag, hela dagarna om det inte är för varmt som jag har hört :P Det som är så synd är ju att det är så många här i från Östersund som man vet vilka de är som ska dit, nu när vi ska dit. Vaaarför?! Det tycker jag suger! Menmen, det kanske blir kul.
Men nu ska jag kolla klart på detta galna program och umgås  med min Mor :)
Snart kommer Nikke!!!! :)


Puss på er!

PIRRIG

Igår så hade vi en mys kväll på Max ;) Terese Jag och Issa. Åt glass och pratade det måste vi göra om :) Synd att tea var så seg :) hihi.



Nu ska jag packa vidare, men innan det så ska jag visa vilken fin resväska jag fick av mamma idag :D


Jag fick den jag ville ;) Sen har vi handlat massa andra saker som jag ska ha med mig :)
Kram Charlotte

PACKNING!

Nu börjar stressen! Håller på att tvätta upp kläder just nu så det bara susar om det! I morgon kommer mamma in så hon äntligen kan hjälpa mig med allt! Vi ska köpa en resväska så jag kan ha en egen i stället för att hålla på att låna. Hoppas det blir en rosa!
Jag och Nikke hade en jätte mysig kväll igår tillsammans kollade på en film på tv, jag låg och sjöng för han i en timma och sen somna jag ganska fort. Han har just åkt hem för att fixa sig lite. Själv ska jag tvätta och städa och skura lägenheten så den är fin när Motti kommer i morgon :)
Men nu måste jag börja.
Kram på er!

PUSSPUSS


Hemma!

Heej!
Nu är jag hemma i stan igen, och det är sååååå skönt! Jag har inte bloggat eftersom jag har spenderat min helg i Harrsjön tillsammans med Nikklas och hans familj :) Ikväll ska jag och Nikklas ha lite mys innan jag ska åka till Turkieeeet! På Torsdag kommer mamma in till stan för att hjälpa mig lite med packning och sådant.
Idag har vi hämtat ut passet också, så nu är det fixat och känns väldigt skönt att ha det klart! Nu är det bara växla in pengar och packa kvar! Men nu ska jag chilla lite med mig själv nu när det är skit väder :P



Ha en trevlig kväll :)
Kram Charlotte

SOOOL

Godmorgon!
Nu ska jag slänga mig i duschen och hoppas på att jag tar mig in till stan så jag kan följa med Nikklas och hans familj till deras stuga. Det går en buss i kväll men jag vet inte om det är försent. Innan dess så ska vi ut med båten en sväng till hade vi tänkt ;) behöver lite färg!
Men ha en trevlig dag! :) Lägger upp bilder i kväll om det blir några.
Kram Charlotte

FREDAG

Nu har jag just slängt i mig tre stycken surströmmingar ;) haha det var helt okej gott fast just nu känns det inte så bra.
Idag har jag soovit en massa, jag och Johanna skulle sova hos mig i natt men vi gatt gå hem till Johanna för att vi träffade på fem spindlar :S ååh det var så äckligt!
Idag så har vi solat solat och solat. Varit ute med båten, badat från båten. Det var riktigt skönt :) Syrran var med också.
Ikväll blir det mys kväll igen med Felicia Lovisa och Johanna :) Lovisa åker ju bort i morgon och sen får jag inte träffa henne på två veckor :( Jätte tråkigt. Idag åkte Terese och Tea också. Snart är det min tur ;)
Vi tog en massa bilder igår, men jag har inte fått de, kanske får de ikväll :) Hoppas det i alla fall :) Jag har tagit en bild från Johanna.


Tårtan som vi gjorde till Julia den var såååå god! :)

Ha en trevlig Fredagkväll.
Kram Charlotte

EN SVÄNG TILL STAN FÖR ATT FIXA PASS

Nu är passet fixat! :) Så nu väntar jag bara på att den14 ska komma! :) asså Malin Robin Julia och Sofia ni anar inte hur kul vi kommer ha! Jag håller på sprängs! Detta har jag velat göra så länge och nu äntligen är dagen här! :)
I alla fall så var vi in till stan igår och fixade passet och Johanna bokade klipptid på samma dag som mig så på måndag blir det klippning! :) kort frilla, fast jag kommer ju ha clips ;) hihi.
Träffade min baby gjorde jag :)

















Ha en trevlig dag :)
Kram Charlotte


YRAN 09

Tjena bloggen.
Just nu ligger jag i sängen och väntar på att varmvattnet ska komma så jag kan ta en dusch :) Julia Rahm fyller år i dag, såå GRATTIS! Vi ska fira dig hela kvällen och natten :)
Tea kom till Oviken igår, så vi har bara chillat, mysigt :) kul att du kunde komma ut till oss.
Men nu ska jag lägga ut bilder ;)

YRAN!

























De tre sista bilderna är tagen från http://loviisapersson.blogg.se/ :)
Tack för en häärligt yra!


Duktig kille!

Johanna visade mig något helsjukt idag som jag bara måste lägga ut.
Jag tycker att ni borde kolla på flera av hans filmer också.



Nu blir det träning ;)
Kram Charlotte

HEMMA

Heeeej bloggen!
Just nu sitter jag hemma i Oviken. Åkte hit igår för att jag måste vara hemma lite nu innan jag åker till TURKIET! :D
Det kommer bli såå kul! Igår så kollade jag och Johanna på film myste och så. Idag har vi sovit mycket och varit i Svenstavik. Jag skulle till Barnmorskan och ta blodtryck och hämta ut lite p-piller, så nu klarar jag mig i ett år!
Ikväll ska vi grila med familjen, mysigt :) sen blir det träning med Johanna. Har sagt att hon måste tvinga med mig ut för jag MÅSTE träna. Sen blir det nog film ;)
YRAN! Jag hade en jätte bra yra måste jag säga, fast förra året var bättre. Lady Gaga, tummen upp från min sida! :)
Jag hade så mycket som jag skulle se, men jag missade allt förutom Lady Gaga och president talet. Dåligt gjort av mig.
Jag har inte lagt upp bilder, men jag kanske gör det ikväll om jag sitter vid datan :)
Jag känner mig inte så sugen på data därför bloggar jag lite, men jag ska skärpa mig, kanske skriver på nätterna så ni får vara uppe ;)
Ikväll blir det grillat! Mumms :)
Men nu väntar min kattunge på att få mysa lite :)



Ha en trevlig kväll
Kram Charlotte

Nattinlägg

Hej bloggen!
Just nu sitter jag hos Lovisa och vi sitter och kan inte välja vilken låt som vi ska höra på.
Viktor Lovisa och Nikklas hälsar i min blogg btw :)
Jag har haft en rätt trevlig kväll på Yran måste jag säga :) Kommer inte på så mycket berätta som har hänt.
Vi ska i alla fall hem och sova nu är sååå trött!
Men ha en trevlig kväll :)

Kram Charlotte

RSS 2.0