Love The Way You Lie


Sommarlovet

Måndag redan och skolan börjar på Onsdag.
Igår kom jag Alex och Assar hem från Stockholm, känns faktiskt för tidigt att åka hem, jag skulle viljat vara kvar längre med Johanna :). Vi har umgåtts så mycket detta sommarlov så nu kommer det bli tomt utan dig lille vän :)
 Sista natten bodde jag och Alex på hotell tillsammans, mysigt var de :) Blev inte mycket shoppat måste jag säga, så det känns illa, får göra det nu när jag är hemma helt enkelt.

Är hos mamma i Klövsjö nu och vilat mig extra mycket tills skolan börjar, åker till med Alex i morgon, känns mycket bättre än att åka in själv i allafall ;) Köpa lite skolsaker ska jag göra handla mat och fixa. Njuta av sista kvällen på sommarlovet :) Träna på körkortet så jag får de gjort nu innan man kommer igång allt för mycket med skolarbeten, fattar inte att jag är så seg när det gäller teori. Körning är inget problem, helt ärligt så kan jag inte hålla mig från att köra bil, så ibland i smyg får jag köra i stället för alex ;) Längtar tills jag får körkortet! Ska läsa massor ikväll! Som tur läste jag mycket i bilen på väg hem från Stockholm.

Nu ska jag sätta mig i soffan och ringa Alexander :)
Hörde att Olearys öppnade på Onsdag, kanske kan syns där då!


Kram Charlotte


RSS 2.0