Närmare vintern

Idag är jag inte på skolan för att jag har ont som vanligt + att jag har fått urinverksinflammation, är kissnödig hela tiden så jag kände inte för att vara på skolan idag, har alla böcker hemma och ska plugga inför provet i morgon. Så jag ligger i sängen och lyssnar på musik för stunden och tänker på min älskling.
Hade en helt underbar dröm i natt men när jag vaknade så trodde jag att det var sant men efter någon timma insåg jag att det var bara en dröm.
Idag känner jag inte för att göra något egentligen, hade tänkt åka in till stan för att fixa mitt Internet men när jag prövade i morse så funkade det äntligen. 
I helgen så följde jag med Alex hem till Åsarna, de skulle fixa sitt kök men de plattorna som vi skulle använda funkade inte så det var bara att plocka ner, själv pluggade jag lite till Islam provet. Lördag åkte jag hem till Oviken för att Johanna hade kommit hem över helgen så vi kollade på film och pratade, gav varandra massage, (sådant som vi alltid gör). Söndag åkte jag in till stan med Kalle och handlade, släppte av Johanna på tåget också.
Jag kan verkligen inte fatta att jag har praktik nästa vecka, någon som jag absolut inte tycker om, känns som jag plågas igenom det varje gång. Aldrig fått en riktigt bra handledare, håller tummarna för att denna gång är det bra.
Hatar verkligen den här tiden, jag känner mig bara stressad, pressad, trött. Helt seriöst så längtar jag VARJE dag tills att det blir kväll så jag får krypa ner under täcket och Alexander håller om mig. Det är absolut det bästa i dessa tider. Jag säger till han varje dag att jag vill gå ut skolan så vi kan flytta ifrån Östersund, pröva en tid i Stockholm, sen kanske en tid utomlands. Får hoppas att det håller mellan mig och Alex hela vägen bara, men det hoppas jag verkligen och tror också. Jag måste plugga på körkortet nu egentligen så inte jag får höra att "de" är änu mera besviken på mig.
Fyy låt mig bara spola fram denna tid! Hatar vintern! Låt mig få flytta


jag vill lämna de besvikna blickarna bakom mig ..

Lov lov lov

Skönt med lov, men det gör mig lite rastlös

Sitter och väntar på att någon gubbe ska komma hit och göra något i min lägenhet, man hör GANSKA så väl att han är hos grannen, jobbigt ljud när de håller på borra eller vad de gör. Hoppas han kommer innan jag drar bara för klockan fyra ska jag iväg på akupunktur sen ska jag hänga med Malin och Robin också hoppas jag :) Sen ikväll ska jag och Alexander ha extra mys för att vi har varit tillsammans i tre månader idag :) mysigt. Kanske blir en bio eller bara hyra en film, vi får se :)

Nu kom gubbarna i alla fall, de är två stycken, ena snackar ganska mycket och sitter vid mitt element, haha

RSS 2.0