Waiting for nothing or waiting for something

Är fortfarande i Klövsjö med Johanna och tar hand om hundarna nu när Mamma och Per är på lite semester men de kommer hem i natt, så det känns lite skönt.
 
Känns verkligen inte som det är sommarlov eftersom jag inte har gjort något speciellt alls. Festat umgåtts med vänner och mest bara tagit det lugnt. Bra är väl det för att man ska orka med skolan igen. Gruvar mig redan när jag tänker på det. På fredag börjar i alla fall stråket och yran och det känns roligt i alla fall. Sen får vi se om jag klämmer in en liten stockholm resa för mig och Johanna, det hoppas jag i alla fall.
Måste berätta att jag har beställt tre par skit snygga skor ikväll också, kan knappt hålla mig tills jag få ta på mig dem. två par klackskor och ett par sandaler.

Även fast jag inte har gjort något speciellt på sommarlovet så har det hänt mycket saker runt om mig, både bra och dåliga saker. Det som känns lite läskigt är att i morgon så får jag veta hur resten av sommarlovet kommer vara. Ensam eller med någon, så jag känner att det finns mycket tankar i mitt huvud just nu. Borde nog lägga mig och sova så det blir morgon någon gång så det kan bli överstökat. Åker antagligen till stan i morgon också, har lite saker att göra innan stråket på Fredag och Lördag. Annars blir det körskolan nästa vecka, Johanna har lovat att tvinga iväg mig så jag verkligen sätter mig där och tar de där jävla körkortet i år! Less på TEORI!

Men nu ska jag nog krypa till sängen och sova.
Godnatt, C


Baby.

en åkte och en kom

Min fina vän är äntligen hemma och nästa vecka drar vi tillsammans
till Stockholm för att få spendera mera tid tillsammans :)
KROGEN I MORGON!

RSS 2.0