Have a nice friday


Black Eyed Peas - Meet Me Halfway

Ny favorit hos mig

Hot

Hej!
Jag ligger i sängen och kvider, tror jag börjar bli sjuk. Spytt en gång idag och har sjukt ont i magen.
Så jag har varit hemma idag. Sovit och badat.
I helgen blir det vin kväll med Ovikstjejerna om jag mår bättre, annars åker jag till Klövsjö.
Men nu ska jag pröva städa lägenheten lite.
En annan sak också, jag kanske ska tattuera mig ;) Vad säger ni om denna på höften eller i ljumsken? :)
Ha en trevlig kväll
Kram Charlotte

hahahahahahahha


Sjuk kille

Kolla in på Felicias blogg och såg ett skit roligt klipp som jag måste bara lägga upp. Ni måste se ett tag, asså vilket jävla skratt. Här är hennes blogg också :) http://www.thefb.devote.se
hahahahhahahahahahahaahhh

Färja

21 februari så drar kanske jag Malin Sofia och Robin och åker färja till Tallinn ;)
Kändes som ett bra sätt att fira sin födelsedag på ;)
Gött! Kanske bokar i morgon. :)

SHOPPING IDAG

Behövde en ny väska och jag tycker den var perfekt till skolböckerna!

Sweet dreams


BÖG MAMMA KINES

Jag gillar Josefin Crafoord!

tillbaka till "dax att vakna där ute"

Fick en liten kommentar om mitt inlägg för någon dag sedan, "dax att vakna där ute" Tänkte svara på denna här på bloggen! Vet inte riktigt vem det är, därför!
Postat av: Tror på äkta kärlek
Du verkar helt säker på att blir man tillsammans med någon så kommer man göra slut med varandra. Det tror inte jag, jag tror verkligen man kan hitta den rätta när man är 18 år och vara tillsammans med den resten av sitt liv :) Varför blir man annars tillsammans med någon om man inte tror att det ska hålla i hela livet? Då ser man ju den partnern mer som ett tidsfördriv tills de att man hittar någon annan som passar bättre! Annars är det ju ingen mening att satsa, om man inte tror på livslång kärlek :) Tycker det är helt fel att skriva "Det kommer ändå ta slut inom kort". Men visst kan jag hålla med lite i det du skriver, allt gullande är väldigt överdrivet nu för tiden. Alla som säger "jag älskar dig" så fort man har kännt varandra i en vecka, det har inte samma betydelse när man säger det hela tiden som när man säger det när man verkligen menar det.

Svar :

Äkta kärlek? Jo ja det finns det en massa av. 
Jag söker inte en kille för att jag vill ha ett tidsfördriv, självklart inte det skulle ju vara helt galet? Det är självklart att man har "äkta kärlek" i bakhuvudet och man vill att det ska hända. Men det jag menar är att jag kanske inte tror på det så mycket så, sjävklart hoppas man. För vissa håller det och vissa håller det inte. När jag skriver "det kommer ändå ta slut inom kort" så menar jag inte att det kommer göra det för alla, haha självklart inte. Jag syftar mest på dem som är yngre än mig, mellan 13 år och till 16, 17 kanske. Tror mer på förhållande när man är äldre. Men man ska aldrig säga aldrig!  Jag antar att jag kanske är sjukt less på detta och behöver avreagera mig lite här på bloggen. Men jag står för det jag skrev och jag menar det! Men visst är det gulligt ibland när man gullar på Facebook ex. Men det är inte där man behöver bevisa att man älskar varandra. Det tycker jag att man gör öga mot öga. Men visst gulla är okej tills en viss gräns! Haha ja du, när man säger älskar varandra efter en vecka då vet man inte var kärlek är överhuvudtaget.
Jag tror på kärlek.. men då ska det vara äkta också!

I am a shopaholic ;)

Idag har jag shoppat för att jag kände att jag har varit på dåligt humör och nu är jag på jätte bra humör igen!
Jag köpte ett par snygga skor, smyken, skärp, mascara och hängslen för att det är sjukt snyggt, ;)
Hängslen är det nya!
Jag kan inte få nog av att shoppa!
Ha en trevlig kväll, missa inte paradise hotel ;)
Kram Charlotte

you may never know

Ätit mat nu, så nu sticker jag iväg till Lovisa. Kanske fjällen senare, vi får väl se hur det blir.
Njut extra mycket av kvällen för imorgon är det Söndag!
until there is nothing left

The Apples in stereo


somna 07 och vaknar på natten

Jag är kvar i Oviken. Ligger i soffan, lyssnar på musik för tillfället. Har varit ute med Kalle idag också, så jag har inte bara legat här och varit lat om ni tror det. Men det var ju så kallt ute så jag tyckte att detta var skönare.
Ikväll sticker jag iväg till Lovisa och myser lite med henne i stället. Hoppas på att Felicia är gullig och släpper in hos i hennes stuga så vi kan kolla på en film. :) Men vi får se när hon kommer hejm.
Jag är trött och har ont. Kanske man ska sova en sväng innan man ska till Lovisa, för där lär ju all kraft i kroppen ta slut, ni som känner Lovisa vet vad jag pratar om. ;)
Ha en trevlig kväll
Kram Charlotte

Dax att vakna där ute?

Ni måste ju erkänna att det börjar bli ganska segt nu va? Sitta inne på facebook och kolla när alla skriver åh jag älskar dig min pojkvän du är den bästa, skulle inte kunna leva utan dig bla bla bla. Men lägg av? Det kommer ändå ta slut inom kort och då kommer ni sitta där och gråta. Någon som jag märker är också att efter någon har varit tillsammans med någon så blir killen bara fulare och fulare. Stämmer nog in samma på tjejerna också för den delen. 
Men det kommer ju såklart inte att hända mig! Nej nej.
Det jag menar är det är föör mycket smör nu alltså, visst är det gulligt? Men när det blir hela tiden så är det så sjukt segt att läsa, tror att jag inte är ensam med att tycka detta heller. Eller jag vet att jag inte är ensam om detta.
Gulla på ni bara men det kommer inte hålla! Det håller för farmor och farfar. Men de var den tiden det!
Nu lever vi på 2000 - talet. Visst tycker ni, men läs det inte då? Då skulle jag vilja säga, har ni aldrig varit inne på facebook eller?
Visst låter det som jag aldrig har varit kär? men det lovar jag att jag har och kommer bli igen!
Men jag vet att det kommer och gå. Just då kommer de känns som den rätta, men jag är arton år snart, tror inte att jag träffar killen som jag ska skaffa barn med nu heller.. we'll see! Man ska aldrig säga aldrig! Eller?
Nä kanske man ska lyssna på en kärleks låt och känna hur det bara pirrar i kroppen?
Fyfan vad patetiskt som Johanna brukar säga!

kanskeomfyramiljarderår

Fredagsgodiset är nästan slut, klockan är snart halv nio och jag börjar bli trött.
Tycker att det känns tidigt att redan vara trött, men jag antar att det är musiken som gör det.
Kan inte sluta att lyssna på Twilight låtarna, de är verkligen så bra. Just nu lyssnar jag på Roslyn.
Ser ut som en kär vän följer med mig till mamma imorgon, och då menar jag såklart Julia Rahm :)
Är alltid lite roligare med sällskap i sin egen ålder också. Det kommer bli trevligt.
Någon som känns lite sämre är jag det blev absolut inte som jag hade tänkt mig. Men jag förväntade mig inte för mycket heller som tur var. Men så kan det gå. Jag är inte ledsen, är mera arg och irriterad. Men det går över om ett tag hoppas jag.

Jag börjar också känna mig sjukt less. Skolan är så jobbig så jag dör. Jag vill ha körkort nu, orkar inte hålla på att plugga. Jag vill ha lov, fylla arton, känna värmen komma så man blir på bättre humör! Ge mig allt på en gång!
Jag brukar alltid få min vilja fram så sätt fart!
Nu ska jag klia Sita (vovven) och mysa ner mig i soffan.
Kram på er. / Charlotte
hehe

För mycket på en gång

Ikväll är jag i Oviken.
Jag skulle ha åkt till Klövsjö men det blev bara en massa strul så jag stannar här en natt. Åker till Klövsjö i morgon bitti då i stället. Jag sitter nu i soffan och lyssnar på musik, tar det bara lugnt. Pluggar ska jag också göra innan jag somnar.
Ha en trevlig fredag kväll
Kram Charlotte

Chilldag

Jag måste plugga, men jag orkar inte plugga. Jobbigt..
Jag har haft en skön dag, med en bra film. Jag och Sofia kunde knappt kolla bara för att det var så pinsamt ibland. haha. Minns inte vad den hette, berättar senare när jag har frågat Sofia :)
Jag gick faktiskt inte på skolan idag, för att jag börjar bli sjuk och hade ingen ork. Verkade inte som jag missade så mycket heller eftersom vi slutade 10:30. Skönt.
Igår hade jag och Sofia våran första lektion i stöd engelska, eller som jag och Sofia kallar det, SÄR engelska he he. Det funkade men det hade varit bättre att fått G redan från början. Det som är mest jobbigt att väl att det är efter skolan när de andra har slutat, varje onsdag.
Men nu ska jag plugga samhälle.
Ha en trevlig kväll.
Kram Charlotte

beachen 2010

Jag längtar till sommaren, så här är några skit snygga bikinisar. Jag är helt såld på denna första!
Beställa kanske? ;)
Fattas bara kroppen! GYM I MORGON

Jag är en upptagen kvinna.

New moon är verkligen en skit bra film och mycket sorglig.
Nu sitter och och Sofia och myser, dricker te och pluggar i sängen, hur mysigt som helst. Saknas bara två saker så skulle det vara perfekt! :)
Skolan i morgon, jobbigt, sen är det kör och jag har ingen lust, huvva. Det är för mycket att göra nu känner jag. Men jag kommer gå ändå även fast jag kanske inte riktigt vill. Körning på Torsdag, Fredag Klövsjö + en massa plugg som jag måste få undan.
Ha en mysig Tisdag kväll som jag och Sofia har.
Kram Charlotte

I Can Buy You


Mysdag med Sofia

SKÖN dag!
Slutade efter lunch och då drog jag och Sofia ner till gymmet och tränade över en timma, efter det så handlade vi och gick hem till mig och lagade nachos, mumms var det! Sofia ska bo hos mig nu någon natt så jag slipper vara ensam och samma med henne :) Så nu ska vi kolla på New moon och mysa ner oss. Plugg såklart efter det!
Ha en trevlig dag :)
Kram Charlotte

OCHRASY

Hemma från staden!

Haft en riktigt skön skoldag, hade svenska och matte sen hade vi en lektion på stan, skulle gå och fika för att kolla på människor hur de beter sig, ungefär. Sedan efter jag och fia hade fikat gick vi lite på stan och träffade robin, jag köpte en tröja också :) Sen fikade vi, men jag hann bara beställa så fick jag ge det till Fia och springa, såg sms att jag hade körning, så det var bara att springa iväg!
Idag på körningen så fick jag hålla på att backa, gick skit bra! Tror inte att jag hinner få körkortet tills jag fyller år, men jag hoppas veckan efter eller något liknade. Ska hålla på att plugga varje kväll nu så..
Men nu ska jag städa och plugga lite :)
Godkväll, kram Charlotte

your heart knows the right way

Nu har jag lagt mig i sägen, jag kollar på en film som går på trean men den verkar inte vara något vidare bra.
Skolan i morgon känns skit trist. Har lust att åka till mamma i Klövsjö i stället, men det får bli till helgen.
Ser ut som det blir ett fullspäckat schema i veckan också, mycket att göra.
Njut av de sista timmarna innan jobb och skolan börjar,
Kram Charlotte

SÖNDAG

Söndagarna är alltid lika trista..
Tea och jag myste hela kvällen igår med film. Hon gick hem för någon timma sedan så nu ligger och i soffan och kollar på tv, funderar på att plugga men känner mig inte allt för pepp på det. Ska göra undan lite matte i alla fall.
Ha en trevlig söndag.
Kram Charlotte

PEPP

Hejhej! Jag och tea sitter just nu på golvet och lyssnar på musik, :)
Blev en ost och kex kväll :)
Men inte mins så har jag och Tea just bokat till ARVIKA! Så nu blir det festival i sommar, det kommer bli sjukt roligt.
Synd för er som inte får åka, hehe. Kommer bli en utlandsresa i sommar också, hihi PEPP.
Men nu ska jag umgås med Tea :)
Kram på er!

Maybe I want to kiss you more than once


Sexy girl

Klockan är 17:51, Sofia har åkt hem för ett tag sen och har jag städat och skurat lägenheten :)
Jag väntar på att Tea ska komma och sova över i natt. Innan hon kommer ska jag hinna fixa till mig lite och plugga hade jag tänkt, så jag har lite stressigt.
Igår hade vi sovmorgon, jag började inte förrens klockan 12 för att vi inte hade någon hälsa. Så det var skönt. Rolig idrott hade vi också :) Efter skolan följde Sofia med mig hem och vi lagade middag och myste och kollade på film hela kvällen. Tvättade gjorde jag också till klockan 12 på natten ;)
SJUKT snygg Tea vi har här!
Blir en skön helg med två av mina kära vänner :) - Skönt!
Så ha en trevlig lördag kväll
Kram Charlotte

There's a possibility

I can feel the pain

Onsdag

Mitt Internet dog igår, men som tur var jag och fixade det idag och fick även tillbaka min telefon :) Skönt, detta har jag verkligen väntat på.
Idag har det varit en rätt skön dag, varit trött och vaknade en timme för tidigt utan att jag visste om det, rätt jobbigt. Skolan var okej, klarade matte provet. Var hos tandläkaren, inga hål. Efter skolan blev de stan, köpte träningsbyxor och rött läppstift. Men nu ska jag bara måla klart naglarna och krypa ner i sängen,
Sov gott :)
Kram Charlotte

OCHRASY


Hey there

Nu har jag äntligen kommit hem!
Första skoldagen var okej, men inget jag hade längtat efter. Fick så klart börja plugga det första vi gjorde, så det kändes mindre roligt. Efter skolan gick jag och Sofia ner på stan, jag skulle plugga på körskolan och Sofia skulle åka hem :) Nu har jag ätit middag och sitter och kollar på The city :)
Jag längtar tills Paradise hotel börjar!!
Dagen outfit
Ha en trevlig kväll :)
Kram Charlotte

Shopping sen igår

Ett skit snygg linne tills jag ska på krogen ;)
Snygga skinnhandskar

AVATAR

Avatar, Jag blev kär i filmen



Idag:
- Plugga
- Tvätta
- Städa

Östersund

God morgon kära vänner!

Jag har varit skit trött hela morgonen men nu har jag äntligen fixat mig klart. Att ha äggula i håret tycket jag kändes bra efter faktiskt :) Pröva!
Nu åker jag på stan och umgås med Lovisa :) ha en trevlig dag.


Idag har jag på mig min nya tröja och min nya ring :)





Kram Charlotte

help i'm alive

Nu sitter jag med fötterna i ett varmt och skönt fotbad :)
Ska snart göra en hårinpackning som består av fyra stycken äggula som man ska blanda tills de blir flytande och sen masseras in i håret, ska sitta i 15 minuter. Lindar sedan in håret i en varm handduk sen är det bara att shamponera håret som vanligt :) Sen ska jag lägga en ansiktsmask som jag har hemma :)
Skön och mysig hemma kväll :)



Jag har planerat morgondagen och då ska jag umgås med Lovisa och gå på stan och sedan ska jag se till att hitta tvätta undan lite kläder tills skolan börjar :)

Kram Charlotte


Partyfredag för de galna

Godkväll vänner!
Klockan börjar nu närma sig 8 och då börjar Lets dance som jag hade tänkt att kolla på :)
Ikväll ska jag bara mysa med mig själv, hade tänkt att gå på bio men det blev inte riktigt så ändå.
Så nu ska jag göra fotbad och sen ta en dusch med hårinpackning och peeling :) Sen måla naglarna.



Jag lägger ut denna party bild idag eftersom det är fredag och många är ute som jag känner ;)
Ha en rolig utekväll!

Kram Charlotte

Kvällsinlägg

God kväll
Jag ska nu lägga mig och sova för att jag ska följa med och lämna av Johanna på bussen i morgon, känns tråkigt att hon ska åka. Idag var vi inne i stan och hämtade hennes saker, vi var på stan också och gjorde lite ärenden. Jag köpte även en ring och en tröja. Sen åt vi pizza och åkte hem, kollade på Ps. i love you och nu ligger jag här.
Imorgon ska jag plugga hela dagen.


Lägger upp en gullig bild på en av valparna

Men nu måste jag sova.
Godnatt 
Kram Charlotte

maybe we meet again

Jag har inte bloggat på ett tag nu för att jag har varit i Klövsjö och haft mycket för mig :)
I förrgår så var uppe på Storhogna och drack i baren och hade trevligt ;) Jag och Johanna försökte vara lite diskreta när jag skulle smaka men vi verkade misslyckas ;) Vi åkte hem senare och åt pizza och hade lite festligheter.
Senare på kvällen åkte vi till Storhogna igen för att träffa bartendern igen. Vi hade jätte trevlig och pratade på och lyssnade på musik. Vi lyckades aldrig ta oss hem heller så vi fick sova över en natt ;)
Men nu måste jag sluta, ska åka in till stan för att hämta Johannas saker och fixa lite i lägenheten :)
ha en trevlig dag.
Kram Charlotte

Jag har redan hittat min begravningslåt

Om jag dör, spela denna på min begravning till vänner

hide and seek

Mmmm whatcha say,
Mmm that you only meant well?
well of course you did
Mmmm whatcha say,
Mmmm that it's all for the best?
of course it is
Mmmm whatcha say?
Mmmm that it's just what we need
you decided this
whatcha say?
Mmmm what did she say?

2009

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Varit utomlands


Höll du några av dina nyårslöften? - Hade inga faktiskt

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Ja, kan man säga

Dog någon som stod dig nära? - Min katt



Vilka länder besökte du? - Turkiet



Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? - Ett jobb

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? - 14 augusti

Vad var din största framgång 2009? - Att jag har blivit en bättre person

Största misstaget? - De har jag nog förträngt

Har du varit sjuk eller skadat dig? - inte vad jag kan komma på

Bästa köpet? - En resa till Turkiet

Vad spenderade du mest pengar på? - Resa och kläder

Gjorde någonting dig riktigt glad? - en massa saker gjorde mig glad

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? - akcent that's my name



Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Gladare

Vad önskar du att du gjort mer? - Oja

Vad önskar du att du gjort mindre? - Önskade att jag gjorde mer

Hur tillbringar du julen? - tillsammans med familjen

Blev du kär i år? - Ja

Favoritprogram på TV? - desperate housewives och greys anatomy



Bästa boken du läste i år? - läser inte böcker

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - om jag fick resa mera

Hur skulle du beskriva din stil år 2009? - Skön

Största musikaliska upptäckten? - Hoffmaestro

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?  - En data

Något du önskade dig men inte fick? - En platt tv

Vad gjorde du på din födelsedag 2009? - Firade!


 



Nyår!

God morgon kära läsare, eller ska vi säga god kväll?
Igår hade jag en jätte trevlig kväll. Vi träffades först hos Evelina ett stort tjejgäng och åt mat tillsammans, fick hemma gjord glass också, mycket gott! Senare drog vi till en fest på Frösön där det var ett heeelt sjukt SNYGGT hus. Tänk om man bodde där ;) Vi var där vid 12 slaget och drack champagne såklart! ;) Sedan drog vi vidare för att träffa Jim och resten av killarna :) Trevligt med spårat! Sen på vägen hem var de vilt också jag drog en fet rurpa och vi åkte taxi gratis hem!
Tack för en trevlig kväll :)
Nu kanske jag ska beställa denna snygging, ett måste att ha! hahah
Kram Charlotte

RSS 2.0