I have a secret

Söndag, som nästan alla söndagar, vilar och tar det lungt och det gjorde jag tillsammans med Linnea. 
Igår gick vi ut, men det slutade inte ritkgit som jag hade planerat, jag är tankespridd och har tusen obesvarade frågor..

In my eyes you are nothing

Utbildningen gick bra idag, var bara så segt. Efter det gick jag ner på stan och gick på körskolan ett tag men blev så trött så jag kunde inte stanna så länge. 

Har suttit och sktivit till massa lägenheter nu i Stockholm, längtar verkligen tills vi flyttar, det är närmare än man tror. Jag och Linnea ska orda någon avskeds fest för oss också innan vi åker. 

Men nu, På med mjukisdressen, snart kommer Linnea och vi ska äta middag och kolla på film sen ska jag sätta på mig träningskläderna och springa en sväng till solariumet.
Puss på er så länge! 



Jobb

Sticker iväg på utbildning, sen hoppas jag att jag får sola lite idag, 
Lägger upp en bild sen balen, hinner inte flera nu :) tar det senare njut kära kusin ;)





Någon sa mig att man bara lever en gång,

19:11 är klockan redan och för mig känns det som dagen precis har börjat, 

Igår blev man bjuden till Bäcke, så jag tog med mig min älskade vän, 
Åkte dit väldigt sent, tror vi kom fram vid 23:30, gick till en förfest, men stannade inte länge alls innan vi drog på någon "krog" i Bräcke, fruktansvärt spårat. 

Runt två tiden kom vi hem till Niklas, där vi drak vin och öl. Pratade och blev myggbiten. Vid 04 tiden kom vi på att vi skulle ut och åka båt, lånade massa kläder, så vi såg ut som fyra jägare, vilket var mycket snyggt! 
Gick ner och tankade båten och sen åkte iväg, fiskade lite och stannade på en ö. Öldricknde, nakenbad och eld. Jag klagar absolut inte. Sen somnade vi på bäver fällar och vaknade vid 09 tiden i morse. Drack öl och packade ihop, for tillbaka med båten i regn och åska. När vi kom fram var alla vi så trötta så vi sov någon timma. 

Kom hem för ett tag sen, vid 17 tiden, Filip var gullig och hämtade oss. 
Det var lyckad kväll, det uppskattades med lite skog en kväll, trodde dock inte att jag kunde sova så hårt ute, inte vakna av att någon skriker på mig och drar mig i benen. ^^



Min fina älskade vän, tack för att du är du

Home


Min blogg håller på bli fixad, därför den ser ut som den gör. 

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, eftersom detta är mina två sista månader kvar i Östersund sen flyttar jag till Stockholm, tro det eller ej. Jag ska äntligen få börja mitt vuxen liv och flytta iväg som jag drömt om så länge. Jag drar iväg med min älskade vän Linnea Frykenstrand. 
Men innan jag flyttar ska jag inte göra något annan än jobba. Har två jobb sommar. Sjukhuset, där börjar jag nästa vecka. Hemtjänsten nästa månad. Sen får vi se om jag hinner jobba något i augusti, funderar faktiskt på dra i början av månaden för jag är så less på bo här just nu. 





RSS 2.0