Dag 07 – Din bästa vän

Min bästa vän är Johanna Westin :)

Johanna har jag känt i evigheter sen vi låg i barnvagn. Vi har alltid varit grannar och alltid umgåtts med varandra mer eller mindre. När jag började förskolan och upp till trean kanske umgicks vi från och till. Ni vet ju hur det är i den åldern. Man kunde bara umgås med en person, paxa varandra på rasterna.

Men vi har haft tider med varandra då vi umgicks heeela tiden, efter skolan varje dag. För att vi hade hästar tillsammans. Red mycket och umgicks. Vi har verkligen så många minnen tillsammans. 

Nu idag umgås vi väldigt mycket också, förutom att hon gör lumpen nu och när hon gick gymnasiet så gick hon i halmstad så då träffades vi inte så ofta. Men vi pratar i telefon med varandra. Vissa perioder varje dag vissa inte lika ofta.
Men vi kommer alltid vara bästa kompisar. Det känner jag på mig. Jag tycker nästan att vi är mera syskon ibland. Vi berättar allt för varandra, vi litar på varandra till 100%. Jag vet att hon alltid finns för mig hur än det är.Hon lyssnar alltid på mig och är väldigt snäll mot mig.
Jag har haft flera bästa vänner förut också, som man tror är det, men de är kommit och gått. Men med Johanna vet jag att hon kommer alltid stanna. Tack för att du är en sådan fin vän <3

Jag älskar Johanna väldigt mycket och jag är jätte glad att hon är min bästa vän :)










Dag 06 – Din dag

Idag så vaknade jag vid elva tiden, sen klev jag upp, Johanna hade gjort frukost så vi satt oss och åt. Pratade en massor. Sen duschade vi, sminkade oss och for in till stan. Vi skulle kolla efter julklappar men såklart hittade vi inte många alls. Jag hittade en del av julklappen till Alexander, men annars inget. Sen köpte vi middag och for hem :) Fixade tvätten, åt mat och nu sitter vi och kollar på film på trean. 

Mer än så har det inte hänt denna dag :) 
Har varit en skön dag! :)

SKOR

Något helt underbart hände i torsdags när jag och Alexander var på stan och handlade Julklappar! 
Vi råkade slinka in på scorett, haha eller jag som sagt. Då står de här underbara skorna kvar, de har funnits där länge en sko kvar i min storlek! Det var meningen att jag skulle ha dom. Även var det 50% på dem. Det var meningen att jag skulle ha dem, och nu är dom mina! :D


Jag vill bara skrika för att de är så snygga! KOLLA FÄRGEN! åååh Kärlek till klackskor

Dag 05 – Din syn på kärlek

Min syn på kärlek, hum

För mig är kärlek något underbart. Att träffa en person och bli kär i är något som alla vill uppleva. Om personen är kär i dig tillbaka, när man är ny kära och det enda man vill är att kyssa varandra och ha sex. Man kan helt enkelt inte hålla fingrarna i styr. Jag tycker att det är helt underbart. Jag är kär i nuläget och jag känner det varje dag hur jag vill ha Alexander nära mig hela tiden. Jag saknar han alltid.

Det finns såklart också dålig kärlek, ex när personen inte är kär i en tillbaka. Det har jag upplevt och det är inte det roligaste måste jag säga. Men det blir alltid bättre. Man får tänka så. Olycklig kärlek.

Det finns många olika kärlek. 
Kärlek till en pojkvän/flickvän
Till familjen
Till ett djur 
Till vänner

Men när jag hör ordet kärlek tänker jag på flickvän/pojkvän.
Jag hoppas att alla får uppleva det. Jag har upplevt det några gånger, men det blir bara bättre och bättre ju äldre man blir, i alla fall för mig.



Den här bilden kopplar jag till Alexander och bilden betyder kärlek för mig.
Han skickade denna till mig när vi höll på träffas innan det blev ett förhållande :)

Dag 04 – Vad du åt idag

Idag har jag ätit två stycken hårdbröd mackor med korv på. Drack te till de :) Har inte hunnit ätit mera, väntar på att Johanna ska komma med tåget från Stockholm så vi kan äta tacos :)

Dag 03 – Dina föräldrar

Min pappa heter Sven Malm och min mamma heter Maj Einarsson.
Båda mina föräldrar är 52 år.

Min pappa bor i Oviken på en stor gård tillsammans med sina bröder, även min bror och syster bor där och jag har bott där en gång i tiden. Pappa är en person som är väldigt snäll. En person som betyder väldigt mycket för mig även fast det kanske inte syns alla gånger. Om det aldrig hade hänt saker tidigare i min barndom och allt varit i sin ordning. Då tror jag att jag och mina pappa hade varit bästa kompisar. Vi träffas inte så ofta idag och han visar inte mycket känslor till mig, men jag vet hur han känner där inne. Jag är glad över att jag har en pappa.

Min mamma bor i Klövsjö tillsammans med sin sambo. De bor i ett hus där tillsammans. Mammas sambo har även två barn själv som jag kommer jätte bra överränns med. Det känns skönt. Jag är ofta hos mamma på helgerna för att koppla av.
Min mamma är väldigt snäll och jag har stor tillit till henne. Hon och jag pratar om det mesta med varandra.
Men hon och jag kan inte umgås med varandra för länge, då menar jag för många dagar. Då blir vi mest bara irriterad på varandra och kan inte vara uppi varandra. Min mamma bryr dig mycket om mig och det visar hon med känslor. Jag är glad att ha en mamma.

Jag älskar båda mina föräldrar väldigt mycket



Pappa jag och mamma på min skolavslutning i 9an.

Praktik

Har just kommit hem från praktiken, kände att det gick riktigt bra idag faktiskt och ser fram i mot att jobba i morgon. Kanske inte att jag börjar klockan 06:45 men annars är det okej. Efter jobbet vill mina flickor att jag ska följa med ut. Får nog ta en funderare över det faktiskt. Ser inte så ljust ut. ;)

Men nu ska jag ta mig en "soldusch" eller brun utan sol spray, prövade igår och det funkar skit bra! Kommer bli beroende det är ju helt klart! För jag vill redan bli brunare, känner mig MYCKET snyggare! :) 



Ungefär så här ser jag ut en vanlig dag på praktiken ;)

Sov så gott! :)
Kram Charlotte



Dag 02 – Din första kärlek

Min första kärlek var en kille som hette Jocke jemtå, som var min första riktiga kärlek. :)

Fick en kommentar av något som ville veta lite mera om min första kärlek, så jag uppdaterar det här :) 

När jag träffade min första kärlek var jag 12 år, skulle till att fylla 13. Om jag minns helt rätt så träffade jag han genom en vän. Vi började prata med varandra, träffades och tillslut blev vi tillsammans. Jag minns inte riktigt hur länge vi var tillsammans eftersom det var så längesen och jag brukar alltid lägga förhållanden bakom mig och glömma bort. Tycker jag är en bra sak :)

Dag 01 – Presentera dig själv

Jag heter Charlotte Malm jag är 18 år men ganska snart 19 i februari. 
Jag går gymnasiet på Palmcrantz skolan i Östersund där jag har valt Omvårdnad för att jag ville arbeta med människor. Jag bor i Östersund i en etta på Rådhusgatan just nu tillsammans med min pojkvän Alexander. 
Mina föräldrar är skilda så mamma bor i Klövsjö och min pappa i Oviken. Jag har två stycken syskon, en lillasyster och eller storebror. Träffar dock inte mina syskon ofta av olika skäl. Har även rätt svag kontakt med min pappa också.

Jag är en tjej som är väldigt omtänksam skulle jag vilja säga, jag vill alltid ställa upp och ge allt mitt stöd för att mina närmsta mår bra. Kan lätt få ångest, för att jag inte har pratat med vissa på ett tag. 
Att umgås med mig är lätt, men jag är rätt blyg i början. Men om du vill lära att känna mig på djupet så tar det nog sin tid. Har svårt att lita på människor så det är anledningen. Jag skrattar väldigt ofta, även fast jag är ensam. Jag är snäll och jordnära. Jag vill aldrig något illa om människor i min omgivning är snälla mot mig.

Jag tycker verkligen inte om skolan, känner mig alltid stressad och pressad över den. Har även problem med min rygg och nacke sen en karusell olycka 07. Så om du är glad att se mig hoppa helst inte upp på min rygg eller vrid min nacke, (det uppskattas). Jag har även mycket i huvudet som jag måste få ut så jag är en person som är ganska sårbar. Jag orkar inte lika mycket som jag gjorde en gång i tiden, och det har ju såklart STOR del med mina smärtor att göra. Låter som jag är väldigt gammal men jag kan erkänna att jag känner mig så. 
Jag håller på med körkortet men jag känner att det är svårt med teorin eftersom det är så mycket annat för mig just nu. Men jag kommer i gång efter jul, då jag också funderar på byta körskola.

Det som betyder mest för mig i hela världen det är mina vänner, utan dom skulle jag aldrig klara mig. Även min pojkvän som jag känner att jag får ett bra stöd ifrån. Men mina vänner ni sitter djupt i mitt hjärta. Ni är min familj och jag bryr mig så mycket om er alla och ni vet precis vilka jag pratar om. Ni är underbara och jag är så glad att jag har träffat er alla. 

Något som jag älskar det är hästar, en gång i tiden hade jag en underbar islandshäst och jag önskar att hon fortfarande var min. En dagen jag flyttar till det ställe jag ska bo då ska jag ha min drömhäst, jag längtar dit varje dag och jag saknar min gamla häst varje dag, hon var verkligen den finaste i mina ögon. Jag önskar att jag kunde träffa dig oftare. Carmensita är min största kärlek och kommer alltid vara.







Charlotte Malm, nu vet ni vem jag är..

Följ mig i 30 dagar :)

Hade tänkt att göra en "följa med mig i 30 dagar" som jag hittade på Isabels blogg. 
Här kan ni läsa den http://isabelruong.blogg.se/ :)


Dag 01 – Presentera dig själv
Dag 02 – Din första kärlek
Dag 03 – Dina föräldrar
Dag 04 – Vad du åt idag
Dag 05 – Din syn på kärlek
Dag 06 – Din dag
Dag 07 – Din bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Din tro
Dag 10 – Vad du hade på dig idag
Dag 11 – Dina syskon
Dag 12 – Vad som finns i din väska
Dag 13 – Denna vecka
Dag 14 – Vad du hade på dig idag
Dag 15 – Dina drömmar
Dag 16 – Din första kyss
Dag 17 – Ditt bästa minne
Dag 18 – Din kärlek
Dag 19 – Något du ångrar
Dag 20 – Denna månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Något som gör dig upprörd
Dag 23 – Något som får dig att må bättre
Dag 24 – Något som får dig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Dina rädslor
Dag 27 – Din favoritplats
Dag 28 – Något du saknar
Dag 29 – Dina mål
Dag 30 – Ett sista ögonblick

God jul Charlotte

ÅH jag tycker att det är så skönt med julen ibland, för då kan man köpa sina egna julklappar. :) Jag har köpt några idag som är påväg till mig :) 



+ en till palett som inte gick att ta bilden på, lyckades inte! 


RSS 2.0