hold me tonight baby

Igår så vad jag ut på krogen så jag har varit ganska så jätte sliten idag, i morse vad jag helt död. Fattade inte själv att jag orkade ta mig upp på skolan, men jag visste att jag gatt. De var faktiskt en skit rolig kväll!

Jag ska sova när som helst för att jag ska på skolan i morgon och efter skolan sticker jag till Torsborg tillsammans med Sofia Jennifer Linnea och Emilya till stugan som min familj har där. Jennifer är de som kör så de kommer bli jätte mysigt att få åka bara tjejer, skön musik som vi fixar ikväll till trippen! Svänger in i Oviken i morgon också, hämtar kött som vi ska grilla. Jag ser i fram i mot detta, roligt att hitta på något med tjejerna i klassen.

Lördagen så kommer jag in till stan igen, ska fira Julia Rolandsdotter för att hon fyllt 18 så jag har lite att göra i helgen. Måste skriva i pannan PLUGGA KÖRKORT för att de ska bli av också. Två körningar kvar sen så är de klart. Bara teorin kvar. pust.



Men nu ska jag sova.
Sov gott
Kram Charlotte

came here, I want to kiss your body

Skolan
Stan
Körskolan
Promenad
Träffade Nikke och hans mor
Skön dusch
CHILLA + plugg

Helt okej dag faktiskt, känns väldigt skönt att kommit igång med träningen och de är underbart skönt att röra på sig och skippa gosakerna i två veckor, antagligen längre. Äter bara frukt som godis nu :)

Imorgon har jag skola till 11 bara för att niorna kommer och ska checka in omvårdnads linjen. Så då blir det gymmet efter skolan, hem och tvätta sen så blir de en promenad senare på kvällen och sist men inte minst PLUGG!

Kanske hörs senare
Kram Charlotte

you


Stockholm 2010

Denna gång jag reste till Stockholm var det något alldeles speciellt faktiskt, mysigare lov än detta var längesen jag hade. Skönt att få träffa Johanna också och få shoppa in lite saker, blev inte så mycket mest bara mat kändes de som jag la pengar på. Kommer antagligen inte lägga ut bilder på sakerna eftersom jag har blivit så dålig på de här med blogga nu på sista tiden. Men vi går mot sommaren och de ser ut som jag kommer tillbaka i bloggandet!
Jag shoppade i alla fall, leggings, linne, tunika, underkläder, smyken, jeans, haha nu kommer jag inte på mera! 

Jag gjorde en lista i dag på saker jag vill ha:

  • Skor, converse
  • Ny Stockholm resa
  • Platt-tv
  • Ny säng
  • Klackar
  • Körkort NU
  • Middagsklänning
  • Sommar!


    Nu ska jag lägga mig och sova så jag orkar med dagen i morgon, körning, gymmet och promenad blir det.
    Kram Charlotte

RSS 2.0