help me find the way

Nu har jag kommit hem från stan, jag var med Pär och kollade lite. Han shoppade en tröja och filmer. Jag skulle köpa mig en bh men det det slut på min storlek så jag får kolla mera i veckan. Påvägen hem så köpte jag med mig sushi. Jag kunde inte hålla mig, det är för gott för att vara sant. Har just druckit upp en kopp med glögg också. Funderar nu på att kolla på en film och bara mysa till det lite.

Så ha en trevlig eftermiddag så hörs vi ikväll igen.
Kram Charlotte


afraid to be alone


one night to be confused

one night to speed up truth
we had a promise made
four hands and then away


OP.SE

– Det är på kvällen som vi vill gå ut eftersom det är mysigast då, säger Evelina som var ute på skyltsöndagen tillsammans med sina kompisar.



he he

Mys med tjejerna

åååh vilken mysig helg jag haft tillsammans med tjejerna.
Idag när vi kom på stan så var det ingen bra julskyltning alls, det var knappt något. Men i stället så fick vi vara med i tidningen i morgon. Haha så glöm inte att köpa ÖP nu.
Just nu sitter jag och glöggar och äter lussebullar väntar på att palamentet ska börja, så man få skratta lite, hehe.
Men ha en mysig kväll
Kram Charlotte

Make up

Hittade en bild som Lovisa tog innan vi drog på fest förra helgen, där ni kan se min make up syns inte så bra, men jag körde med cateye och orange röd skugga :)



Dagen outfit





Första advent

Skön helg.
Jag har inte orkat bloggat alls eftersom jag har varit ute hela tiden :)
Ifredags så följde jag med ut och åka lite bil runt i stan och till sanne. Igår så träffades vi alla tjejer och fikde på karibu, satt där i tre timmar och bara pratar på. Sen följde jag med Lovisa hem och jag kom inte därifrån förrens klockan fem. Så det har varit jätte mysigt :)
Idag är det första advent! Så jag ska på julskyltning med tjejerna och dricka glögg. Ikväll blir det också massa mys! :)



Så ha en trevlig första advent.
Kram Charlotte

the end.

Absolut värsta dagen..


Ibland kan man inte släppa taget om det förfultna

Har haft en jätte stressig dag, har varit mycket att göra hela dagen, så det tär på min rygg och nacke. Har gjort blododling, det var roligt :) Har hänt massa obehagliga saker också, huvva.
Idag var det uppvisning på kören också, var ganska många som var där och kikade, ingen jag kände men :)
Ska ha en annan uppvisning 13 och då får ni komma och kolla :) Men det kommer ju kosta eftersom vi måste ha in pengar till Londonresa (Y).

Men nu måste jag sova snabbt innan jag spyr i morgon av trötthet.
Sov gott :)
Kram Charlotte

You said your life needed something special

You see it, you want it
You find it, it's yours


Jobb, stan, körskolan, gymmet, sushi. Bra dag :)
Nu har jag bokat upp fyra körningar framöver så det känns bra att vara en bit på vägen när det handlar om körkoret. Imorgon börjar jag klockan 06:45 igen. Jobbigt. Efter det ska jag bara ta det lugnt och vara hemma. Skönt med helg snart. Få se om jag åker till Klövsjö eller stannar i stan :)



Men nu ska jag kolla klart på Despret.
Ha en mysig kväll.
Kram Charlotte

Want your bad romance

I want your drama
The touch of your hand
I want your leather-studded kiss in the sand
I want your love
Love-love-love
I want your love
Love-love-love I want your love

You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad, your bad romance


R.I.P


Idag blev min lilla kisse överkörd :(



look not at the pictures

Despair in waiting for something..


En vän med en bil

Det känns såå skönt att jag har gjort helgen nu. Så nu behöver jag inte tänka på det mera :)
Jag är ledig i morgon så jag ska iväg till Svenstavik på röntgen då.
Idag på jobbet fick jag sluta tidigare, så jag drog halsduken över huvudet och gick till Tea där det bjöds på kaffe och fika :) Sen la vi oss i sägen och pratade ut. Det var verkligen skönt :) Senare bjöd hon på mat och en kopp choklad :) Så konsigt att man umgås minst med de som bor närmast.

Men nu ska jag kolla vidare på filmen på 3an.
Skriver senare eller i morgon.
Kram Charlotte


your body is a wonderland

Lördag: JOBB
Idag på praktiken tycker jag att det gick väldigt bra. Jag gjorde mitt första venprov och klarade det första gången så det känns jätte bra. :) Fick mycket beröm. Imorgon börjar jag klockan 06:45 så jag ligger i sägen nu, ska snart sova så jag orkar dagen. Måndag är jag ledig för att jag ska iväg till Svenstavik på röntgen för nacken. Jag hoppas att de verkligen ser något nu så jag får veta varför jag har ont.


VENPROV

Men nu ska jag sova :)
Godnatt sov gott.
Kram Charlotte

SKÅÅÅL!

Så skönt med Fredag. Självklart ska partyprissen Charlotte ut och vilda även fast jag jobbar denna helg. Tur att jag börjar klockan två i morgon, annars hade det blivit jobbigt. Lite tråktigt att det verka bara vara jag som jobbar denna helg. Men det ska nog funka bra. Längtar tills söndagkväll då allt är över :)
Just nu sitter jag och väntar på att Lovisa ska komma hit till mig så jag få låna hennes ögonskuggor, hihi. Sen tar jag upp Terese och Felicia och drar på för fest i Lugnvik och sen åt andra hållet, Tovalla och går på feeest. Sen drar jag hem eller till Lovisa och efterfestar! :) Låter ju som en riktigt bra kväll :).
Felicia tar med kameran så ni kommer få se massa härliga bilder på fulla ungdomar senare ;)


Varför jag lägger upp denna bild är för att Charlotte ska ju dricka öl i kväll ;) hahah

Ha en trevlig kväll
Kram Charlotte

Hjärter dams sista sång

Om du endå visste att jag är inne på din profil flera gånger om dagen, åker förbi där du bor fast jag vet att du inte är hemma. Pratar om dig, tänker på dig, förstår dig knappt, hjälper dig och stöttar dig. Säger saker som är posetiva för att jag vill att du ska vara glad. Mår dåligt över att jag inte kan förstå. Försöker verkligen, men misslyckades tillslut bara för att jag kunde inte sluta med alla dessa frågor som du hatade.

Ditt känsloliv är händelserikt med en underton som du gillar.
En flirt på avstånd blir snabbt till en när gången och passionerad histora.

Nu är det över..


more than words

Blir ett sent ilägg ikväll.
Att börja jobba klockan 06:45 är inget jag gillar så mycket, men det gick bättre än jag trodde, lite trött på eftermiddagen. Idag fick vi följa med på en opration, det var intressat och mera intressant när det var två snygga som operarade ;) haha. På eftermiddagen mötte jag upp Felicia efter jag hade slutat, prata lite sen kom Lovisa. Vi tog bussen till kören, sjöng en sväng sen drog vi till Felicia igen för att umgås. Verkade inte om så många var pepp på det så vi gick hem innan Greys. Fast innan dess så kunde inte jag och Julia hålla oss, vi åt sushi, ååååååh det var underbart som vanligt! Gick hem i min ensamhet och nu sitter jag och camar lite :)

Imorgon tror jag att jag måste upp och tvätta lite kläder. Sen ska jag på stan och möta upp Julia och Felicia, kanske ska ta svinis sprutan :s men jag vet inte, är det verkligen värt det? Jag vet inte alls. Få se, tror inte att jag vill bli sjuk. Kanske en hjärnskada på köpet om några år, vem vet?
Bara ringa i morgon, är ledig heeela dagen :)



Men sov så gott.
Kram Charlotte


Maybe someday


Så här ser jag ut när jag jobbar ;)



Godnatt :)

milf

Jag har haft en bra dag på praktiken, det känndes bra och känns lite proffsigt när man har samma kläder som de som jobbar ;) Vi har tagit blodsocker och hjälpt med lite små saker. Var ju första dagen så då ska det vara lite lugnt :) Känns ganska jobbigt eftersom jag just kommit hem och börjar 06:45 i morgon så det är bara att lägga sig och sova nu. Men på torsdag och fredag är jag ledig så det är skönt :)

Men nu måste jag sova.
Kram Charlotte

Nytt hår!

Håret sen jag färgade, har inte tänkt att lägga upp. Men här är det!






Känns som en Söndag

You know that I want you
('Cause I'm a freak bitch baby!)
And you know that I need you
I want a bad, bad romance

Jag är tillbaka i Östersund!
Har städat lägenheten ätit duschat och krypit ner i soffan med datan och tven, väntar på att en film ska börja klockan nio ikväll :) Imorgon börjar det, PRAKTIKEN så nu är det bara att bita ihop och få det gjort. Jag håller tummarna att denna praktik ska bli bra!
Kalle handlade massa mat åt mig nu när jag skulle komma in, mumms! Nu finns det mycket att välja på och det gillar jag starkt ;)
Men nu måste jag ringa Johanna, vi har mycket att prata om ;)



Ha en trevlig kväll
Kram Charlotte

You are a fucking idiot

Sitter och lyssnar på i've been loving you och väntar på att jag ska soova.
Ska ta bussen till Oviken kvart i 8 så jag kommer vara sjuuukt trött. Känns jätte segt att åka dit så jag funderar om jag tar bussen till stan direkt, få se hur jag känner för det i morgon.
Kvällen har varit mysig med mamma, har hunnit pratat ut lite och så, det känns skönt. Filmen var lika bra som den brukar vara tycker den är sjukt skön ;) Ge mig lite krogen liv! Tur att det inte är såå länge kvar. På tal om det så måste jag plugga till körkortet, måste dit i veckan och boka körning så jag kan bila ner till Halmstad och träffa min Johanna när hon tar studenten! :) Det kommer bli nice och GALET.



Nu ska jag lägga mig och sova, även fast jag är sjukt besviken och arg.
Sov så gott.
Kram Charlotte

Lady Gaga Bad romance

Jag gillar denna brud starkt!




confused

Jag har inte skrivt på några dagar för att jag var ut i fredags och igår sov jag hos Lovisa :)
Jag hade en trevlig kväll i fredags, var i spikis på Baneret fest, spårade lite för mig del, hehe.
Igår så kollade jag och lovisa på film, det blev Linas kvällsbok, haha! Vi köpte också hem kina mat och åt jag åt så klart sushi, mumms!
Jag har praktik nu i 5 veckor så jag är ledigt i morgon så jag befinner mig hos mamma i klövsjö just nu, i morgon ska jag till Oviken och sedan tillbaka till stan :) Börjar på eftermiddagen på Tisdag :)

Senare blir det heartbreak hotel tillsammans med Mamma och Pär.
Ha en trevlig kväll :)
Kram Charlotte

HACKA HÅL!




Färga håret!

Hej!
Var inte alls länge på skolan idag för att vi hade håltimma som varade i tre timmar och vi hade redovisning på Natur så jag gick ner på stan och träffade mamma en sväng i stället. Sofia följde med ner men åkte till lägenheten ganska snabbt. Redovisade på matten idag, det gick bra. Klarade också provet i Natur så det känns skönt.
Ikväll blir det film och mys med Sofia, moster kommer också förbi och hälsar på :) det kommer bli jätte trevligt. Så ska jag fråga lite om jobb i norge i sommar. Så man tjänar lite maning ;)

Imorgon börjar vi i skolan klockan halv fyra så jag ska chilla heeela dagen, känns hur skönt som hälst. Har öppethus det är därför. Så jag slutar på kvällen vid halv nio :)
Nu blir det färga håret! :D Jag blir ljusare och Sofia mörkare ;)


Ni ser ju hur mörkt det är nu :O Nu kommer det bli mååånga slingor!
Ha en mysig kväll :)
Kram Charlotte


SVÅRT

Godkväll bloggen
Jag ska just till att lägga mig i sängen och sova. Ska börja tidigare i morgon så jag har provet i natur gjort. Har pluggat på det rätt mycket så nu hoppas jag att jag kan det så jag kan få G. Jag HATAR natur!

Jag känner på mig att det kommer bli en jobbig dag i morgon med  tanke på allt som hänt idag, det har verkligen varit jobbigt för oss alla, speciellt för Sofia som minste sin hund som hon haft hela livet.
Det var verkligen fruktansvärt, det var jag Sofia och Linn som vad med in i rummet och såg allt. När hon somnade in. Lilla Lady, du var verkligen så snäll liten söt vovve, alla gillade dig. Men du har haft ett bra liv och varit i livet länge, hon blev 12 år.

Nu ska jag sova.
Sov så gott.
Kram Charlotte

R.I.P Lady

Idag så blev inte jag och Sofia kvar så länge på skolan, vi åkte vid 11 tiden till Oviken. Vart där hos Fias farmor och åkte sedan till Hackås för att ta bort Lady. Sofias hund. Hon hade fått canser under magen.
Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt som det var men jag har ju också kännt Lady ett tag, hon har ju bott hos mig en del. Man såg på henne att hon inte mådde bra nu på slutet och hon har haft ett bra liv. Så jag hoppas att hon får det bra nu. R.I.P Lady..


kanske jag trodde fel

God eftermiddag!
Jag och Sofia ligger i sängen just nu, mamma står och lagar tacos till oss, mumms :)
Vi har just kollat på Ice age 3, den var skit bra faktiskt!
Jag och Sofia ska snart börja plugga, skänns sjuuukt jobbigt men är ett måste har jätte mycket plugg till denna vecka som ska vara klart innan vi ger oss ut på praktiken. Jag känner inte alls för att ha praktik eftersom jag kan inte se att jag haft en bra praktik någon gång, haha har alltid tyckt att det har varit skit tråkigt. Fast nu blir det ju sjukhuset inte ålderdomshem, tack gode gud för det!

Jag måste ju faktiskt berätta något som våran lärare gjorde idag. Vi skulle ha prov i dag i Arbetsmiljö så man skulle plugga på ett kapitel, jag gjorde ju så klart inte det eftersom jag glömde att det var prov idag, men sen pratade jag med Anna i min klass och då var ett annat prov som inte handlade om de som vi skulle läsa på. Tur att jag inte läste i onödan ;) haha. Snacka om virrig lärare!



Men nu ska vi börja med samhälle sen natur.
Ha en trevlig kväll :)
Kram Charlotte.

Östersund

Hemma i stan igen. Så skönt att vara hemma, även att mamma kommer hit snart blir så mysigt :)
Jag har haft en jätte mysig helg med Malin Sofia och Robin :) Igår åkte Robin hem så det var ju tråkigt, men när han åkte så kom två barn i stället som vi var barnvakt till :) Det var jätte mysigt faktiskt. Jag kan berätta att vi har kännt oss som mammor hela tiden, tagit hand om barnen, druckit kaffe, lagat mat. Haha :)
Tack för en mysig helg :)

Men nu ska jag plugga. Prov i morgon! :(
Kram Charlotte

Längtar till morgondagen

Jag är hemma i Oviken, sov hos Malin i natt och det blir en natt till :)
Jag Malin Robin och Sofia sov över här igår, även Felicia och Lovisa kom och hälsade på. Vi bakade kladdkaka och drack kaffe, har haft jätte mysigt :) Robin for hem för en timme sen kanske så nu är det bara tjejer här.
Nu håller vi på att ställer ordning med mat. Sen ska vi bara mysa och ta det lugnt.
Imorgon är det farsdag så jag ska hem och gratta min pappa och sen måste jag snabbt till stan :)
Plugga måste jag också göra. Har samhälle som ska vara färdigt tills på tisdag och vi har just börjat. PUST!

Men nu ska jag hjälpa till med maten :)
ha en trevlig kväll.
Kram Charlotte



Jizz In My Pants


Åker hem

Godmorgon
Nu har jag just ätit lite frukost, men jag ligger kvar i sängen endå. Jag började bli sjuk, förskyld trött och ont i halsen. Mycket smärta i min nacke och rygg också, så jag ska kliva upp och ta 3 tabletter så det bli bättre :)
Idag åker jag nog hem till far. Imorgon blir stan stan om jag ska flyga annars så åker jag nog till min mor ikväll :)



Nu åker jag
Skriver när jag kommer fram
Kram Charlotte


..and then i kissed him

Kanske jag är lycklig för stunden eller kommer det vara länge för mig?
Låt det vara, för att jag njuter av de just nu, och jag kan inte få nog och har aldrig fått heller..

Vintern är här, snön ligger där ute och bara fryser på. Jag gillar vinter men älskar sommaren. Denna sommar varade lite för kort men jag hann verkligen göra saker som jag ville och aldrig gjort. Turkiet var underbart! Jag längtar tillbaka så mycket.

Jag ligger i sängen nu, ligger och lyssnar på Soundtrack från filmen Pearl Harbor så klart, de är så mysigt så det är så sjukt. Kommer kunna sova extra bra nu. Imorgon har jag faktiskt inte planera att göra något, jag åker kanske hem, eller så stannar jag om jag nu ska ut och flyga på lördag tillsammans med Henrik, det hoppas jag verkligen :D Lät som en tur till fjällen om det var bra väder. KOM IGEN VÄDRET!
Kanske man ska lägga sig och sova nu så jag orkar med Fredagen, sista dagen sen är det äntligen heeelg! :)



Sov så gott.
Kram Charlotte

HERREGUD!

Polisen plingade nyss på dörren, de har varit inbrott hos min granne! Fy vad hemskt, tänkt om det hade varit min dörr!


jag är vilsen, men jag börjar hitta rätt nu..

Jag har inte bloggat något sen jag kom hem för att jag och Sofia har pluggat sen vi kom hem, håller på med Samhälle just nu så det ska bli klart någon gång! Det är ju tills Tisdag så vi ska nog hinna :)
Vi har haft jätte mysigt, ätit lussebullar och druckit kaffe :) Innan det gjorde vi middag och åt tillsammans.
Ikväll blir det lugnt, ska plugga och bara vila mig. :)



Skriver ikväll igen.
Kram Charlotte


PEARL HARBOR

Ingen som vill krypa ner under täcket med mig och kolla på Pearl Harbor?
Älskar filmen, blir så sugen på att flyga som de gör i filmen, så romantiskt.


One last time


Det spelar ingen roll vad du säger eller gör nu för att du vet att du kan få mig

Dagen har funkat, lite jobbig men de har gått :)
Har massa plugg som jag måste göra men jag vet inte vart jag ska börja, så jag kommer nog inte börja heller. ;) Så jag ska kolla på tv och dricka kaffe i stället.
Varit på kören har jag också varit, jobbigt att de blev inte som vi hade tänkt oss mitt i allt. Men jag hoppas att det ordnar sig, jag finns här för dig Lovisa. :)

Ha en trevlig kväll

True colors

Nu har jag kommit hem.
Jag gick aldrig med Tea idag och lämnade nyckeln, gick med Lovisa i stället för lill tea vad så trött :)
Följde med Lovisa hem och kollade på despret tillsammans, svullade massa chips också. hihi, mysigt var det!
Nu ligger och i sängen och ska pröva sova. Jag är skit trött, men det är ju inte så konsigt eftersom jag inte sov något igår natt. Men nu måste jag lägga mig.



Men ni får sova så gott :)
Kram Charlotte


HOPE

Känner inte för att gå på skolan i morgon, känner på mig att det inte kommer bli bra någon stans.

Idag har jag bara tagit det lugnt, kollar på tv, suttit vid datan och nu snart ska jag iväg och lämna nyckeln som går till spikis tillsammans med Tea. Så vi får prata ut lite och mysa. Få se om vi kollar på despret tillsammans och kanske sover tillsammans eftersom i natt gick inte det bra att sova ensam för någon av oss.



Men jag måste kila.
Ha en mysigt kväll.
Kram Charlotte

Chill dag

Blev ingen skola idag, somnade vid halv 6! Skulle kliva upp 7 så jag orkade verkligen inte.
Idag ska jag plugga en massa. Skulle behöva gå på körskolan men jag tror inte att det blir idag eftersom jag mår inte speicellt bra. Börjar bli sjuk och har jätte ont idag.
Men ha en trevlig dag :)
Kram Charlotte

the place we meet

Klockan är 02:02 och jag är vaken.. Jag har prövat sova sen klockan 22 men det är helt omöjligt..
Skolan i morgon är verkligen viktigt, jag har mycket att göra som jag inte kan missa men kanske gör det endå. Min mage har jag ont i eftersom jag äter 5 stycken tabletter om dagen för att min nack och rygg smärta inte ska kännas, nacken funkar det för men inte ryggen.
Jag har sjukt mycket tankar i huvudet ikväll, jag har en vän som inte mår bra själv och det är aldig roligt. Johanna har åkt hem så jag är ensam just nu i min lägenhet (något som jag inte är bra på). Känner att jag verkligen behöver träna på att vara ensam, för att jag kan verkligen inte, antar att det är därför jag inte kan sova heller. Jobbig kväll, jobbig start på skolan. Behöver mera lov. Ge mig liiite tur just nu, låt mig få min vilja fram så det känns bra igen för att just nu är det bara jobbigt.



Det är verkligen något speciellt med denna låt, jag gillar den väldigt starkt och det har jag gjort länge.
Tycker att den påminner om så mycket, minnen som jag har.

Ska nog pröva sova nu för att klockan börjar närma sig tre.
Sov gott.

LOOKBOOK.NU








:(

Nu gick Johanna för att hinna med tåget, självklart börja jag grina eftersom vi ses till jul nästa gång. Känns skit tråkigt att vara utan henne eftersom vi har umgåtts så mycket nu när hon har varit hemma i 5 veckor. :(


RÖK I ÖGAT

Mycket sant, jag och Johanna har svidande ögon för att pizzan brändes lite så det blev mycket rök!
Skolan idag gick faktiskt mycket bra, fast jag var så trött. Tur säger jag bara att vi fick sluta tidigare. :)
Efter skolan så drog jag och Johanna ner på staden, shoppade lite (A). Jag måste ju ha något fel. Jag kan inte sluta shoppa, jag älskar det så mycket. Även fast jag inte har pengar. Inge mera åka ner på stan denna vecka. :(

Ikväll åker min favorit Johanna tillbaka till Halmstad, känns skit tråkigt :( Har inte sovit utan henne på hela lovet, varje natt förutom en. Så det är lite jobbigt. Då blir man ensam på rådhusgatan 101a igen. ;)
Ikväll ska jag göra klart min Svenska och läsa i Arbetsmiljön, så jag får undan lite plugg. Annars får ni hade en trevlig kväll :)

Dagen outfit:


Ha en mysig kväll
Kram Charlotte


Je vejt int

JAG ÄR TILLBAKA!

Igår måste jag ju säga att det var ju helt galet, rolig kväll! Verkade som alla hade roligt också, så vi lyckades ju med festfixningen! Är redan pepp för mera! hihi. Lagomt mycket folk, dans jag skadade mig, haha ramla ner från bordet rakt på ryggen och foten, jag kan säga att jag är öm i heeela kroppen!

Lovet har varit såå så såååå bra, bästa lovet på länge, jag har fått de jag velat. Helt underbart! Synd att det är skola i morgon för nu är det snart sluut! Tråkigt. Men min jacka och mina skor kanske kommer i veckan tummen upp! Så det blir bra, finns mycket mera saker som ska komma också, hihi.
Ungdommar, LIVET LEKER! För mig gör de det verkligen. Allt är skit bra.

Något roligt måste jag skriva som hände i veckan när Johanna pratade med sin pappa
Johanna: Kan du inte komma in till stan och fixa?
Göran: Nej det kan jag inte
Johanna: Men din jävla äckelgubbe jag ska fan döda dig!!!

Hahaha jag trodde jag skulle dö av skratt! Kan lova att det var skiit roligt!


RSS 2.0