the dress

Jag har hittat klänningen som jag tänker beställa..
Den där klänningen som jag ska dra på mig när den där killen ringer och säger att han vill bjuda på middag, när det är en fin restaurang med ljus på bordet.
När man möter upp han så ska han kyssa en på kiden och säga du är underbart vacker ikväll.
Hålla min arm fram till restaurangen..

Den dagen längtar jag till!
Kan ju alltid vara bra att ha klänningen ändå.

Sov gott
Kram Charlotte

I can not tell you about the feeling

Skoldagen var rätt okej vi var och kollade på krematorium. Jag tyckte det var lite obehagligt för att de hade just varit begravning så vi fick se kistan och den obehagliga känslan var att jag visste att det låg någon död där i. Jag har ju faktiskt varit med om när något dött, hjälpt och tvätta och gjort personen fin. Men denna känsla var inte lika.
Sen gick vi ner där det fanns urnor och då fanns det en liten rosa där det var ett barn som hade gått bort, blev bara 8 år. Det var sorgligt att se.
Efter vi hade slutat fick jag åka med Mattias ner på stan, jag hade körning så jag hade inte hunnit gått. Jag måste verkligen plugga teori för jag har inte mycket kvar av körningen nu alltså. Jag längtar tills jag får körkort. Verkligen!
Men nu börjar klockan bli mycket. Har friluftsdag i morgon.
Sov så gott
Kram Charlotte


I want to have sex on the beach

Måndag!
Jag har inte haft en speciellt lugn helg alls, jag har varit på krogen både Fredag och Lördag. Skulle på fest i Fredags men jag hittade ingen skjuts dit.
Idag så jag det varit en skön dag på skolan, jag pluggade faktiskt mycket, fick beröm av matte läraren till och med. Sen efter lunch så gick vi till VTC och hade ellära. Helt okej faktiskt. Jag säger som Eric sa, "jag gör hellre detta än att torka skit". Mycket sant.

Snart ringer Sofia så ska vi ut på en härlig promenad och träna röven lite som igår ;)
Imorgon drar vi till gymmet också, måste börja träna så jag får den kropp jag vill ha.



ha en bra eftermiddag
Kram Charlotte

I fool myself

Halkbanan gick bra idag, kändes ganska segt bara att köra i ca tre timmar och så ska man byta och så. Men ganska roligt var det. Trevligt sällskap fick jag också.
Jag åkte aldrig tillbaka till skolan igen för att jag hade bara någon timma kvar så då tyckte jag det var onödigt.
Idag har jag bara tagit det lugnt, pappa var här också så jag fick lite pizza, det uppskattades :)
Sen har jag bara legat i sängen och hostat ser ut som jag ska få ögoninflammation också, hoppas inte det nu när jag ska fira Julia på fredag! Då är det kändistema också så nu är det bara att planera!

Men ha en trevlig kväll, missa inte greys and anatomy
Kram Charlotte



coolt


Andreas Johnson - We Can Work It Out


butterflies, I can feel it


Tillbaka i bloggen!

Jag är tillbaka efter en lång paus från bloggen jag har bara inte känt något lust till det.
Jag har haft ett jätte bra lov även fast jag blev sjuk i slutet av det.
Kryssningen var hur bra som helst, så mycket skratt har det varit. Idag Tisdag är jag hemma för att jag har en sådan jobbig hosta och jätte förskyld.
Ska snart börja plugga så det blir mitt göra idag som tur hann jag städa, damma, skura, tvätta, igår så nu blir det bara plugg idag och det känns bra. Något jag ska lägga mycket tid på är KÖRKORTET ligger efter i teorin. Något som jag är lite nervös över också är att jag har halkbana i morgon bitti! Så jag är ledig från skolan men ska pröva hinna till sista lektionen :)

Jag ska lägga upp bilder sen Tallin senare idag, Sofia ska bara fixa till dem :)
Ha en trevlig dag, Kram Charlotte



RSS 2.0