Påsksmällen

Lyssnar på min Lykke li låt - love out of lust. 
I natt sov jag ensam på vädligt väldigt länge, saknade en liten sofia bereve mig, men jag sov jätte gott och såå länge, precis vad jag behövde. Igår kväll innan jag somnade samlade jag alla mina tankar till Jennifer och hennes familj. Förstår inte varför sådana saker händer nu för tiden. 

Snart ska jag hoppa in i duschen, fixa ordning mig för att åka till klövsjö med sofia. Har längtat sååå mycket efter min mamma så det kommer bli heeelt underbart att få träffa henne. Men innan dess måste jag stressa in på stan och köpa lösisar tills i kväll på make up store. Så jag har egentligen inte tid med att blogga känner jag. Men det löser sig alltid :) Påsksmällen är det idag, förra året hade jag och sofia lite för roligt verka det som eftersom vi inte minns om det var på skalet eller puben, men vi lär nog hamna rätt denna helg. 

Ha en trevlig påsk, det ska jag, äta påsk mat tills jag spricker! MUMMS. 


love out of lust

en stad som är helt tyst, en hud som är vilse, en cigg som aldrig slocknar, en vin flaska som aldrig tar slut, en låt som aldrig slutar spelas, frågor som aldrig blir besvarade, kärleken som ligger en hinna över, sorg runt om, smärtan som aldrig tar slut, skratten som alltid finns bakom hörnet, livet som stannar upp förvandlas till en värld jag aldrig prövat på, som jag aldrig vågat mig på, befinner jag mig på fel ställe?

Running in circles

Jag känner verkligen att det var för längesen jag bloggade och det är faktiskt något som jag har saknat. 
Jag vill fixa upp min blogg, börja blogga igen. Kanske blir ett nytt projekt för mig, vem vet. 

17 April är det redan, jag tar snart studenten och mitt liv börjar på riktigt. Just nu vet jag inte allt vad som kommer hända efter skolan förutom att jag ska jobba. Jag har nydligen blivit singel vilket är skrämmande och nytt för en person som mig. Men som jag fick råd igår så måste jag kunna stå på mina egna ben och bli självständig vilken jag är till viss del förutom att veta att Alex kommer inte hem varje dag och vi pratar om dagen är en konsig känsla även fast jag inte minns det så väl för jag lägger så mycket kraft på mig, att jag ska må bra. Vilket jag gör. Men som det blev var nog meningen, eftersom jag kände mig inte uppskattad på det sättet som jag ville och han kände att vi gled ifrån varandra.  Men som sagt hoppas jag all lycka till honom för att han är en sådan fin människa och vi har haft så mycket bra tillsammans, skrattat så mycket. 

Vad gör jag nu? 
Jag fick något fel helt enkelt, jag köpte ny tv, tvbänk säng och annat. Shoppa är mitt sätt att må bättre, vilket jag gör. Jag och sofia har kommit varandra närmare igen efter allt detta vilket jag också uppskattar väldigt mycket och vilket jag har saknat. Jag är glad att jag börjat tagit tag i mitt liv för det var längesen jag mådde så här bra faktiskt. Jag hoppas att det kommer gå uppåt mycket mera uppåt.

Nu börjar det..

RSS 2.0