stjärntecken


Fiskarna

FISK
21 Janurari - 19 Februari
 Allmänt: Fisken är en drömmare. Hon är känslig och intuitiv. Ingen kan som hon trösta eller ta hand om en sjuk vän och ingen gör den med en sådan uppoffring som fisken. Hon är anpassnigsbar men mindre bra på att planera och bestämma sig. Hon behöver få agera utifrån sina känslor och sin intuition. Fiskens talang ligger på det konstnärliga planet och hon är inte särskillt praktisk.
Fisken passar ihop med: Kräftan och skorpionen.

Fiskkvinna är den stora romantikern. Hon är intuitiv och fantasirik. I grunden är hon mycket skör men finner styrka i att ställa upp för andra. Hon har lätt för att anpassa sig och det gör henne till en god skådespelerska. Med sensualism och karisma attraherar hon sin partner, men i relationen söker hon främst trygghet. I förhållandet är hon mycket givande och offrar mycket av sig själv för att vara till behag. Hon har ibland svårt att se var hennes egna gränser går och lägger ofta på sig andra människors problem.

Fiskmannen är varm och känslig. Han påverkas lätt av sina egna och andras känslostämningar vilket medför att han ofta byter både idéer och inriktingar i livet. Nuet är det viktigaste för fiskmannen framtiden är inte lika viktig. Han gillar inte hårt arbete och annat som utmattar honom fysiskt. Helst vill han ligga i gräset och fantisera om sin drömkvinna. Han har svårt för att ta för sig och sitt oförkänta dåliga själförtroende stärker han genom att få använda sin kreativitet i det konstnärliga skapandet.




Kommentarer
Postat av: Johanna

Det låter som du, hihi :)

2009-10-21 @ 20:44:00
URL: http://lifeofjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0